Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az általános, alapokokon...

Az általános, alapokokon kívül, mi okozhatja vajon még ezt? Már kezdek nagyon, de nagyon kiakadni.

Figyelt kérdés
Röviden megpróbálom összefoglalni. Elöljáróban, légyszi, ne írjátok, hogy menjünk orvoshoz stb., már megtörtént 3szor az elmúlt 10 napban, és megyünk újra hétfőn, ha nem változik a helyzet. Szóval, másfél éves kislányommal 12 napja nincs valami rendben széklet terén. Napi 2-3szor kakil, nincs hasmenése, de fura, laza a széklete. Hol csak az állaggal van bajom, mert színre és szagra olyan, mint a normális, csak laza nagyon (krémes, masszás, mint a megolvadt csoki), vagy pedig folyós/vizes, sárgásbarna és darabos (hurutos), valamint nagyon büdös, savanyú szagú. Ezek válogatják egymást. Ezen kívül semmi tünet. Nem piros a torka, nem lázas (és nem is volt ebben a másfél hétben), nem náthás, nem köhög, tüdeje és hasa negatív (nem puffadt). Székletlabor is negatív volt a héten (rotára, kalicire, adenora nézték). Normaflore, Smecta nem segít. Krumpli, rizs, banán, kakaó nem fogja meg. Bármit csinálok, nem változik semmi. Rosszabb sem lesz, de jobb sem. Kedve jó, virgonc, eleven és vidám. Ugyanúgy eszik, iszik, mint eddig, bár, kicsit többet eszik, de a doki szerint azért, mert bármi is az oka a bélhurutnak, az mindig felszívódási problémával jár. Foga nem jött újabb ebben a 12 napban, nem is látom úgy, hogy készülődne valami, bár ettől még lehet persze. Ma úgy örültem, mert tegnap délelőtt óta nem volt széklet egészen ma estig, azt hittem már vége, mire késő délután és este is produkált egyet a fentebb leírtak szerint. Az egyik csak állagra volt fura, a másik már gáz volt megint. Más síkideg vagyok, nem tudom mit csináljak, bízom benne, hogy hátha van itt valaki, akinek volt hasonló, és tudja az okát. Előre is köszönöm a válaszokat.
2010. szept. 11. 22:34
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok, kereken 1 hete nincs hasmenés, konkrétan, mióta adtam kislányomnak Bonolact Pro-Kid-et. 3 napig kapta, aztán abba is hagytam, mert eltűnt a hasmenés. Persze, az oka a mai napig ismeretlen. Remélem többször ilyen nem lesz, kicsit sokáig tartott, de elmúlt, az a lényeg. :-)
2010. szept. 19. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!