Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Okozhatja terhesség ezeket a...

Okozhatja terhesség ezeket a tüneteket?

Figyelt kérdés
Olvastam, illetve volt egy olyan kérdésem is már, hogy rendes menstruáció esetén is lehet-e terhesség, és többen is írták, hogy hónapokig észre sem vették, hogy terhesek, mert rendesen véreztek, vagyis nem vettek észre változást. Múlt hónapban voltam egyszer együtt a párommal megszakításos módszerrel, de megjött a mensim. 1-2 nappal tovább véreztem, darabosabb is volt talán, kb az 5. Nap környékén volt úgy hogy már csak barnázok (mint mindig), de megint jött egy erős vérzéshullám, aztán el is múlt utána barnázással. Mostanában pár napja szúr a bal petefészkem körül, nemrég volt az ovum, kb 2-3 napja. Azóta ez nem múlt el, de már inkább a jobb oldalon fáj akkor ha lépek, feszítem a hasam, illetve nyomásra is érzékeny (a hüvelyből) Gyakran járok pisilni, illetve a melleim is érzékenyek kicsit. Kb 10-12 nap múlva fog megjönni (30-33 naposak a ciklusaim) arra gondoltam hogy még a pms okozhatja. De olvastam hogy lehet terhesség is. Valóban lehet az?

2020. jún. 26. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mostanában nem tudom mi ez a divat, hogy ha menstruálsz, akkor vagy terhes. Egyébként nem igaz. Aki rendszeresen és rendesen minden hónapban menstruál, az nem terhes. Akinek van vérzése terhesség alatt, az nem olyan, mint a rendes menstruáció. Ezt főleg azok nem veszik észre, akiknek egyébként is zavar van a szervezetük működésében, össze-vissza vérezgetnek, marad ki amúgy is vérzésük, illetve eltérő a mennyiség, hol van rendesen, hol meg alig. Na, nekik nyilván nem tűnik fel a változás. De az a nő, aki minden hónapban rendszeresen, több napig élénkpirosan vérzik, az nem terhes.
2020. jún. 26. 17:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Viszont a petefészek fájdalma még mindig aggaszt, bár ha belegondolok, mensi előtt talán szokott lenni.
2020. jún. 26. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem meg jött, közben terhes voltam márciusban. 1 napig volt meg de pontban megjött amikor kellett. Épp ezért mentem dokinál aki közölte hogy méhen kívüli terhességem van. Szóval nem mindig kell annak örülni hogy vérzel és terhes vagy, szerintem ritka az ilyenm
2020. jún. 26. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!