Menstruáció? Vagy mégse? Lehet késői beágyazodás?
Sziasztok!
Elég fura hónapom van.. Holnap tervezek tesztelni, de kíváncsi vagyok, járt-e már valaki hasonlóan, és ha igen, mi lett a vége:
Januárban tettem le a fogamzásgátlót. Az első hónap 35 napos volt, utána gyönyörűen beállt 30-31 napra. Igazából az ovumat tudom, minden hónapban éreztem, nálam az ovu durvább mint a mensi. Szóval azt tudom, hogy az ovu csúszkál 1-2 napot, de dpo 12. Napon mindig megjön.
Ebben a hónapban is éreztem az ovut. Együtt is voltunk, többször is előtte, aznap is és rá 2 napra. Aztán ovu után 7 nappal egy pöttynyi barnázás. Viszont 9. Dpon kezdődött az, ami számomra fura. 9. Dpo pici barnázás. 10. Dpo picivel több. 11. Dpo egész napos barnázás. 12. Dpo mintha megjött volna.. Nem is. Teszteltem, mert azt hittem megjött
Ma mensi 2. Nap. Elméletileg. Merthogy nagyon gyenge mensinek ez a két nap. (1. Nap amúgy is gyenge, 2 nap viszont görcs nélküli erős szokott lenni)
Sose szokott ilyen barnázás lenni, nekem 12.dpo-n szokott lenni egy kevés barnázás, de rá pár órára meg is jön. És most a mensi is valahogy mintha nem járna annyi görccsel se.
Örülnénk a babának, de nem siettetjük, majd jön amikor jönnie kell, csak nem értem, hogy ez most mi lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!