Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon nyilall lent egeszen...

Nagyon nyilall lent egeszen alul mikor pisilek, meg faj a hasam alja, tudom ez meg nagyon nem lehet terhesegtol, mert most karacsonykor volt meg. Mitol nyilalhat? Felfaztam? Vagy peteeresem lenne most?

Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 00:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ja, azt hittem még nem voltál orvosnál. Akkor már csak türelem :)

Antibiotikumot szoktak adni, meg nekem volt valami por amit meg kellett inni este. De ez segíteni fog, pár napon belül. A folyadék tényleg fontos. Jó ha iszol meleg, langyos teát sokat. És ha wc-re kell menned menj azonnal, mert fél óránként megduplázódik a baktériumok száma a vizeletben. Én úgy hallottam.

Nekem 3 éve karácsonykor volt ez amit leírtam (vagyis akkor is). Itt ültem a fa alatt paplanba takarózva és teát ittam megállás nélkül :) Amikor teheted maradj a melegben odabent. Én ilyenkor pl felsőben aludtam és a derekamra is kötöttem egy másikat. Nappalra meg kabátot majdnem. Így viszonylag gyorsan elmúlt. Ja és sok c-vitamin sose árt.

Remélem meggyógyulsz, szia :)

2009. jan. 5. 00:26
 12/12 anonim ***** válasza:
szerintem húgyhólyag gyulladásod van!!!Ilyen nekem is volt.......
2009. jan. 5. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!