Nagyon nyilall lent egeszen alul mikor pisilek, meg faj a hasam alja, tudom ez meg nagyon nem lehet terhesegtol, mert most karacsonykor volt meg. Mitol nyilalhat? Felfaztam? Vagy peteeresem lenne most?
Nyugodj meg. Ezek a "szokásos" tünetek.
Nekem is ijesztő volt amikor először pisiltem véreset.
Ezt most nem tudom hogy írjam, de leírom neked valahogy, hogy megnyugodj :) Szóval: nekem még ilyen kis izék is kijöttek... kis véres darabok... ezek voltak amik kilökődtek a vesémből a gyulladás következtében (orvos mondta).
Igen amikor kitöröltem magam, akkor a papír is véres volt, majdnem mint mensikor csak ez élénkebb színű és olyan más. Volt, hogy valami átlátszó nyúlós izében volt pár kis piros... Tehát elég ijesztő és undorító. De ez ilyenkor, súlyosabb esetekben szokott jelentkezni.
De gyógyítható pár nap alatt ez is.
Ne aggódj az orvos ad majd gyógyszereket és akkor megoldódik a probléma. Én is megijedtem nagyon, hogy most vérzik a vesém meg úristen mi lesz. De meggyógyul, hidd el.
Ja és az, hogy lent nyilall az is emiatt van. El fog múlni.
Hamar menj el orvoshoz és mondd el neki, hogy mik jelentkeztek eddig és pár nap alatt javulni fog a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!