Milyen a beágyazódásos fájdalom ?
Nem, nem érezheted.
Hagyj teret annak, aki a kérdezőnek válaszolna, és nyiss új kérdést a saját gondolataidnak, nem itt kell az igazad nyőzködni.
Ja biztos okosabb vagy mint egy megbízható orvos.🥴
Akkor kérlek hagyjunk neki teret.
Sziasztok.
Ahogy a 17es mondja,
A megbízható orvos nem akart ilyen meddő vitába szállni veled, mert nyilván nála is jobban tudtad, inkább rád hagyta.
Kérdező, 12 nappal nemvárt előtt még nincs beágyazódás, de persze nem kitárt, hogy babát lesz,csak még nem azt érzed.
25, gondolod, tényleg bárkinek fájt, hogy nem érzett egy pillanatnyi nyilallást? :D
Ne már, komolyan. Én szoktam érezni, pedig nem szokott beágyazódni nekem semmi :D
Kb. ilyet érzel te is, mint mindenki szokott néha, csak bemagyarázod magadnak, mert akarod :D
Úristen nekem hány beagyazódasom lehetett már, nem is tudtam róla...
Te komolyan azt gondolod, hogy a több napos folyamatnak van egy nyilalas szerű fájdalma, ami jelzi, hogy hopp beagyazodott az embrió?
Az orvos pedig nyilván helyesel, mit álljon le ekkora baromságon szerencsétlen vitatkozni.
És még hajtod tovább a hulyeseged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!