Milyen a beágyazódásos fájdalom ?
A beágyazódás napok folyamata, azt nem tudom 1mp-ig érezni, mint egy nyilalás.
Valószínű ahogy siettél, elég összetett a szervezet és meghúzódott egy izom, vagy ín és a megvastagodott nyálkahártya miatt jobban érezted. Ahogy amikor megjön és hirtelen felállsz is belenyilalhat.
Nem gondolom, hanem tudom. Nem szeretem amikor valaki utána sem néz a dolgoknak és biztosra állítja hogy ez nem létezik.
Igen, a nők többsége valóban nem érez semmit belőle de van aki igen. És igen az orvost is megkérdeztem hogy mi lehetett és ő is megerősítette.
Bizonygatom mert épp menstruálok és most pont idegesítőbb hogy idegenek akarják megmondani hogy van e ilyen vagy nincs.🤦🏼♀️
A főcímet olvastam, részleteket nem
És azt is elmondta az orvosod hogy azt az 5napig tartó folyamatnak melyik másodpercét érezted?
Ugye tudod, hogy az orvosok legtöbbször azért adnak igazat a betegnek, hogy a napi 127 pacienséből a 89 hülyével ne kelljen vitatkoznia?
Oké a kérdésre akkor sem válaszoltál.Se az enyémre se a kérdezőére.
Lehetséges, hogy terhes vagy, és érzel valamit azért nem kis hormonváltozás történik ilyenkor.
De inkább az időpont miatt lenne furcsa.
Ha időzítetten voltatok együtt,(babaprojekt) akkor ovu két napja lehetett, a beágyazódás még korai. Ha előbb volt, esetleg..
Két hét múlva ki fog derülni, de még itt az annyira korai, mert nincsenek tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!