Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen a beágyazódásos fájdalom ?

Kisnia kérdése:

Milyen a beágyazódásos fájdalom ?

Figyelt kérdés
Már van 2 gyerekem de egyikkel se volt beágyazódásos fájdalom most nagyon ugy érzem mintha meg akarna jönni de ugye 12 nap mulva nem várom lehetséges hogy az vagy késői ovu fájdalom ?

2023. nov. 10. 19:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

A beágyazódás napok folyamata, azt nem tudom 1mp-ig érezni, mint egy nyilalás.

Valószínű ahogy siettél, elég összetett a szervezet és meghúzódott egy izom, vagy ín és a megvastagodott nyálkahártya miatt jobban érezted. Ahogy amikor megjön és hirtelen felállsz is belenyilalhat.

2023. nov. 10. 20:21
 12/34 anonim ***** válasza:
14%
Pedig az volt.🤷🏼‍♀️
2023. nov. 10. 20:30
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gondolt azt.
2023. nov. 10. 20:31
 14/34 anonim ***** válasza:
28%

Nem gondolom, hanem tudom. Nem szeretem amikor valaki utána sem néz a dolgoknak és biztosra állítja hogy ez nem létezik.

Igen, a nők többsége valóban nem érez semmit belőle de van aki igen. És igen az orvost is megkérdeztem hogy mi lehetett és ő is megerősítette.

2023. nov. 10. 20:37
 15/34 anonim ***** válasza:
73%
Okés elhisszük de ennyire unatkozol hogy itt bizonygatsz?Mindenesetre a kérdezővel nem a te eseted történik hisz menszi elött 12 nappal van.Te hány nappal érezted ezt menstruáció elött ha mar annyira bizonyzatod az igazad?
2023. nov. 10. 20:40
 16/34 anonim ***** válasza:
5%

Bizonygatom mert épp menstruálok és most pont idegesítőbb hogy idegenek akarják megmondani hogy van e ilyen vagy nincs.🤦🏼‍♀️

A főcímet olvastam, részleteket nem

2023. nov. 10. 20:44
 17/34 anonim ***** válasza:
91%

És azt is elmondta az orvosod hogy azt az 5napig tartó folyamatnak melyik másodpercét érezted?

Ugye tudod, hogy az orvosok legtöbbször azért adnak igazat a betegnek, hogy a napi 127 pacienséből a 89 hülyével ne kelljen vitatkoznia?

2023. nov. 10. 20:59
 18/34 anonim ***** válasza:

Oké a kérdésre akkor sem válaszoltál.Se az enyémre se a kérdezőére.

2023. nov. 10. 21:02
 19/34 anonim ***** válasza:
29%
Ugye tudod hogy nem úgy kérdeztem rá hogy ugye ez az, hanem hogy mi lehetett. És ugye tudod hogy abból az 5 napig tartó folyamatból érezheted egy pillanatban a dolgot?
2023. nov. 10. 21:03
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, hogy terhes vagy, és érzel valamit azért nem kis hormonváltozás történik ilyenkor.

De inkább az időpont miatt lenne furcsa.

Ha időzítetten voltatok együtt,(babaprojekt) akkor ovu két napja lehetett, a beágyazódás még korai. Ha előbb volt, esetleg..

Két hét múlva ki fog derülni, de még itt az annyira korai, mert nincsenek tünetek.

2023. nov. 10. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!