Kisnia kérdése:
Milyen a beágyazódásos fájdalom ?
Figyelt kérdés
Már van 2 gyerekem de egyikkel se volt beágyazódásos fájdalom most nagyon ugy érzem mintha meg akarna jönni de ugye 12 nap mulva nem várom lehetséges hogy az vagy késői ovu fájdalom ?2023. nov. 10. 19:51
1/34 anonim válasza:
Én meg nem hallottam ilyen fájdalomról,de lehet hogy van.pedig nekem is van két gyerekem...
2/34 anonim válasza:
Nekem nem volt, nem is hallottam ilyenről
3/34 anonim válasza:
3x lettem terhes. Én sem tudom mi az
4/34 anonim válasza:
Nekem volt. A dátum is passzol szóval tuti.
Mentem a vonatra siettem és akkora nyilaló fájdalmat éreztem. Meg is kellett állnom pár percre.
5/34 anonim válasza:
Nem hallottam ilyenről..Nincs is beágyazódási fájdalom.Max beágyazódási vérzés van.. Ha fáj akkor más miatt fáj nem azért mert beágyazódott. ha 12 nap mulva kellene megjönnie akkor kb ovu után lehetsz 2-3 nappal, nem ilyenkor történik meg a beágyazódás hanem dpo7-10között. Nekem fájdalom minden mentes volt a beágyazódás.Nemjött meg és ottvolt a plusz..ennyi
6/34 anonim válasza:
4es milyen hülyeséget beszélsz menzesz elött 12 nappal a világba nem történik meg a beágyazódás..
7/34 anonim válasza:
Ki írta hogy 12 nappal előtte?
Az volt ezt 100%-ra tudom!
Az hogy ti elhiszitek e vagy sem, pont nem érdekel.
8/34 anonim válasza:
Inkább ovu, sajnálom.
A beágyazódást nem érzed, legfeljebb látod. Pár csepp vér esetleg.
9/34 anonim válasza:
10/34 anonim válasza:
Egyébként már 7 és fél hónapos a kislányom és érdekes módon pont arra a napra vezethető vissza amikor éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!