Vannak még olyanok,akik november elejére nem várják?
Sziasztok! Én november 10.-re nem várom(bár mindig hamarabb szokott megjönni,legutóbb 5 nappal..)
Október 13.-án jött meg,nagyon szeretnénk már babát(sajnos volt 2 vetélésem). Lenne valakinek kedve együtt izgulni,megosztani a tapasztalatokat,érzéseket? Nekem menstruáció után mondhatni azonnal volt ovulációm,(együtt voltunk 19-21-23-25.-én) Az elején volt átlátszó,picit fehéres folyásom,majd elmúlt,most újra... Az alhasam fáj,melleim is. Tudom nagyon korai még,csak abból indulok ki,hogy nekem átlag 24-27 napos ciklusaim vannak. Talán már túlságosan is rágörcsöltem. Voltam vizsgálaton,mindent rendben találtak.(uh,labor). Annyira bízom benne,hogy most összejött a Baba. (érdekes dátumra is lennék kiírva,2024.júli.19,pont az első házassági évfordulónkra.)
Hogy vagy Kedves "kettes"? Remélem minden rendben van! Én jövő héten tesztelgetek.
Hétfőn kell pont mennem tüdőszűrőre(éves alkalmassági vizsgálat). Kicsit félek tőle,de előre jelezni fogom,hogy esély van terhességre.
Sziasztok!
11-es vagyok, ma pozitív lett a tesztem! 😍
Sziasztok! Ma nekem is lett egy halvány pozitív tesztem! ❤️
Voltam is orvosnál az előző vetélés miatt.
Fellazult endometrium,12mm-es méhnyálkahártya. Jobb petefészekből volt ovuláció,bal petefészekben 2 db 10mm-es tüsző. 2 hét múlva kontroll.
Addig is 3x1 utrogestan,1x1 E-vitamín.
Örülök is,de félek is. Amúgy 5.-re nem várom. 20.-án volt ovum. Tehát még nagyon korai.
Gratula!!!
Biztos minden rendben lesz :) ❤️
Én holnapra nem várom, viszont benyaltam a covidot, îgy csináltam tesztet, nehogy ártsak valami gyógyszerrel. Még jó, hogy megcsináltam. :)
Köszönöm,Neked is gratulálok! Jobbulást is kívánok! A doki szerint a jobb petefészekből 25mm-es pete lökődött ki...de vettem egy rakás tesztet,biztosra megyek 😅
Annyira még nem merem beleélni magam,főleg az előző vetélés miatt(is)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!