Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még olyanok,akik...

VTimi30 kérdése:

Vannak még olyanok,akik november elejére nem várják?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én november 10.-re nem várom(bár mindig hamarabb szokott megjönni,legutóbb 5 nappal..)

Október 13.-án jött meg,nagyon szeretnénk már babát(sajnos volt 2 vetélésem). Lenne valakinek kedve együtt izgulni,megosztani a tapasztalatokat,érzéseket? Nekem menstruáció után mondhatni azonnal volt ovulációm,(együtt voltunk 19-21-23-25.-én) Az elején volt átlátszó,picit fehéres folyásom,majd elmúlt,most újra... Az alhasam fáj,melleim is. Tudom nagyon korai még,csak abból indulok ki,hogy nekem átlag 24-27 napos ciklusaim vannak. Talán már túlságosan is rágörcsöltem. Voltam vizsgálaton,mindent rendben találtak.(uh,labor). Annyira bízom benne,hogy most összejött a Baba. (érdekes dátumra is lennék kiírva,2024.júli.19,pont az első házassági évfordulónkra.)

2023. okt. 29. 14:29
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:

Én november 4-re nem várom. :)

Ma ellőttem egy Facelle tesztet (10. Dpo) de olyan negatív lett, hogy teljesen elszomorodtam. Hát ezért nem szabad tényleg korán tesztelni…

Még reménykedem. Előző babámat már a 10. dpo-n mutatta ugyanez a teszt, nem is kicsit. Nekem picit fáj a mellem, illetve a méhemben, derekamban van húzó érzés, néha pedig szurkál a petefészkem környékén.

Meglátjuk..mi 2.5 nappal az ovu előtt voltunk együtt, így picit elengedtem a dolgot.

2023. okt. 31. 13:42
 12/52 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Pajzsmirigyedet is nézték? 2x vetéltem az 5-ik héten. 2,5 év után kiderűlt, hogy alúlműködik a pajzsmirigyem.
2023. okt. 31. 14:17
 13/52 A kérdező kommentje:

Igen,nézték. Vérből és uh-on is. Teljesen rendben van. Abban az időszakban annyit voltam vérvételen,hogy úgy néztem már ki,mint egy drogos,aki folyamatosan szúrkálja magát 😀

Alapból 2 naponta HCG-t néztek..,amely sajnos az 5.héten csökkenni kezdett és vérezni is kezdtem..(akkor lett a spontán vetélés). Utána teljes vérkép,pajzsmirigy,hormonok,uh...azt mondták minden rendben. Trombózisra való hajlamot is,ami negatív lett.

Azon is gondolkodtam,hogy valamit én csináltam/csinálok rosszul..,pedig annyira vigyáztam,szedtem mindent(most is).

Egy dolgot viszont az első vetélésemnél megtanultam...hogy elmegyek kb 3 orvoshoz,és ha abból legalább 2 ugyanazt mondja,elhiszem. Mert volt,mikor 4 orvos 4 félét állított. Az egyik szerint progeszteront kellett szednem a biztonság kedvéért,a másik szerint felesleges...írták anno Exacylt is a vérzésre,de a másik doki szerint elég lett volna C-vitamin,mert az előzőt nem lehet terhesség alatt. Az ember meg döntse el,kinek hisz,kinek van igaza...

2023. okt. 31. 16:43
 14/52 anonim ***** válasza:

Na nagyon szorítok neked 😊 majd írd meg, hogy mi történt

Képzeld nekem mára megjött(3 nappal nemvárt előtt)..

Igen, voltunk.

A párom kapott Profertilt(3honapig kell szedni e) és most kezdte a harmadikot, úgyhogy remélem köv. hónapba én is ide kommentelhetek😊

2023. okt. 31. 21:37
 15/52 A kérdező kommentje:

Sajnálom! Következő hónapban biztosan sikerül ni fog,legalábbis nagyon szorítok! 🥰

Nekem mára elkezdett a mindjárt megjön érzés lenni...a fejem is fáj,melleim ugyanúgy. Holnap csinálok egy tesztet...hátha...igaz csak 10.-én nem kellene megjönnie,de nekem legutóbb is 5 nappal hamarabb jött meg,előtte is 2-3-4 napokkal,így ha halványan is,de valamit már talán mutatnia kellene,ha van Baba... A folyásom még mindig enyhén fehéres,átlátszó...

2023. nov. 1. 11:48
 16/52 anonim ***** válasza:

Köszönöm, remélem!!

Meg írom ha igen ❤️

Na, nagyon szorítok :D írd meg 😁

2023. nov. 1. 16:52
 17/52 A kérdező kommentje:

Kedves vagy,köszönöm! 🥰

Ma kezdem el a teszteléseket 😅

Bízom benne,hogy mutatni fog már valamit,ha van Baba..Ha nem,akkor addig reménykedem,amíg meg nem jön.

Mindenféleképpen megírom,mi lett az eredmény...Szerintem veszek vagy 4 félét. Gabriel kizárva,azzal múlt hónapban volt álpozitív tesztem.

2023. nov. 2. 08:24
 18/52 anonim ***** válasza:
Na kedves kérdező? 😊
2023. nov. 5. 10:34
 19/52 A kérdező kommentje:

Még nincs semmi...nem jött meg,pedig nekem mindig hamarabb szokott(igaz 10.-ig még van idő). Van olyan tesztem,amely negatív,van olyan is,amely mintha halvány lenne. Így várok...Néha mindjárt megjön érzésem van(folyásom nincs),néha semmi...a melleim ugyanúgy fájnak. Lehet most "kitolt"Velünk,mert úgy időzítettük,hogy hamarabb lesz ovu. Bár okt.25.-én is voltunk együtt. De én sajnos arra gondolok,hogy meg fog jönni.

Van esetleg itt,akinek lehet már gratulálni? ☺️

2023. nov. 7. 11:17
 20/52 anonim ***** válasza:
Sziasztok, 2-es vagyok. Na én abszolút nem számítottam rá most, el is engedtem ezt a hónapot, sokminden másra is kellett figyelni, meghát 2x voltunk együtt csak.. de vasárnap teszteltem egyet és halvány pozitív lett, ma még egyet és szépen erősödött. Annyira szeretném, hogy most minden rendben legyen 🥺🫣😇🙏
2023. nov. 7. 14:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!