Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még olyanok,akik...

VTimi30 kérdése:

Vannak még olyanok,akik november elejére nem várják?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én november 10.-re nem várom(bár mindig hamarabb szokott megjönni,legutóbb 5 nappal..)

Október 13.-án jött meg,nagyon szeretnénk már babát(sajnos volt 2 vetélésem). Lenne valakinek kedve együtt izgulni,megosztani a tapasztalatokat,érzéseket? Nekem menstruáció után mondhatni azonnal volt ovulációm,(együtt voltunk 19-21-23-25.-én) Az elején volt átlátszó,picit fehéres folyásom,majd elmúlt,most újra... Az alhasam fáj,melleim is. Tudom nagyon korai még,csak abból indulok ki,hogy nekem átlag 24-27 napos ciklusaim vannak. Talán már túlságosan is rágörcsöltem. Voltam vizsgálaton,mindent rendben találtak.(uh,labor). Annyira bízom benne,hogy most összejött a Baba. (érdekes dátumra is lennék kiírva,2024.júli.19,pont az első házassági évfordulónkra.)

2023. okt. 29. 14:29
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szurkolok,remélem,hogy kb 2 hét múlva sorra írhatjuk,hogy pozitívat teszteltünk 🥰
2023. nov. 16. 15:46
 32/52 anonim ***** válasza:

Na szuper :D mindjárt megint eltelt egy hónap :o

Most megfogadtam, hogy az ovu teszten kívül nem görcsölök rá, amennyiben tudom lekötöm magam mással 😊

2023. nov. 16. 16:07
 33/52 anonim ***** válasza:
Kinek mennyi van hátra? 😊
2023. nov. 19. 12:29
 34/52 A kérdező kommentje:
Nekem a digitális ovu teszt tegnap és ma mutatta a mosolygós fejet,azt a két napot jelzi,mikor az LH csúcs van. De együtt voltunk csütörtökön,péntek reggel,tegnap délután és holnap is ráerősítünk,így nagyon bízom benne,hogy most sikerülni fog ☺️ 3 nappal hamarabb van az ovum most. 28 nappal számolva,pont Mikulásra(5.-re)nem várom. Így nagyon jó ajándék lenne ☺️ Tömöm a folsavat,és a vetélések miatt tegnap óta napi 2x az utrogestant is.
2023. nov. 19. 14:54
 35/52 A kérdező kommentje:
Esetleg van,aki szintén most ovulál? ☺️
2023. nov. 19. 14:55
 36/52 anonim ***** válasza:
Sziasztok, kettes vagyok, én ma erősebb barnázással (barnás-bordós volt) az ügyeletre kellett menjek, ma vagyok kereken 6 hetes de még embrió nincs. Annyira aggódom 😭 nem élném túl ha újra át kéne élnem a vetélést.
2023. nov. 19. 16:19
 37/52 anonim ***** válasza:

Sajnálom kedves utolsó :( írd meg mi a fejlemény, szorítok ❤️

Nekem még 7 nap 🙈

2023. nov. 19. 18:11
 38/52 A kérdező kommentje:

Kedves kettes! Átérzem...de a barnázás sokszor normális... Lehet később fogant a Baba,ezért nem lát még semmit az orvos. Ne add még fel! Mikorra hívott vissza kontrollra?

Utrogestant,Rutascorbint írtak fel? Nagyon szurkolok,hogy minden rendben legyen! Ha van kedved,nyugodtan írj privátban. Nekem a 2.vetélésemnél a WC volt a mumusom...csak én rendesen véreztem...exacylt írtak fel,utána a természetre bízták,de sajnos annyira begörcsöltem és a vérzés a gyógyszerek mellett sem múlt el teljesen,hogy semmi remény nem maradt...

Egy barátnőm is rendesen vérzett pár napig,most pedig ott van vele az egészséges 5 hónapos kisfia. Kitartást!

2023. nov. 19. 18:38
 39/52 anonim ***** válasza:

29-re van időpontom a magánorvosomhoz, de azt mondták az ügyeleten, hogy jövő héten valamikor menjek be egy konrtollra a klinikára.

Már pozitív teszttől szedem a progeszteront, először 2x100mg-ot, most 3x100-ra emelték fel. Borzasztó lesz kivárni ezt a pár napot. :(

2023. nov. 19. 20:05
 40/52 A kérdező kommentje:
Esetleg magán úton nézess addig is vérből HCG szintet. Én az előző vetélésnél 2 naponta nézettem. Időpont nem kellett.Reggel levették,este kaptam e-mailben az eredményt. Amíg szépen duplázódik,nincs baj.Nekem viszont az 5.héten alig emelkedett,majd csökkent...akkor már véreztem. Ebből biztosra tudtuk,az orvos is,hogy vetélés lesz... Ezzel talán meg tudod Magad is nyugtatni,és nem kell még 1-2 hetet várnod,hogy megtudj valamit.
2023. nov. 20. 07:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!