November 13-18ig tartott a mensim, 25-én jött egy hosszú tojásfehérje nyákos folyás. Ha együtt voltunk párommal 21.,22., 25., 26., 28., akkor van esély a babára?
Bocsi, a többi kérdést nem néztem.
Igen, akkor érdemes tesztelni, ha nem jön meg. Akár már most is tesztelhetsz egy 10-es érzékenységű teszttel, de koránt sem biztos, hogy ha meg is történt a fogamzás, akkor már elég idő eltelt azóta, hogy ki is mutassa. Például ha a 26.-i hímivarsejtek célbaértek 26 és 28.-a között, akkor még bőven lehet negatív a teszted. A mindjárt megjön érzés meg a mellfájdalom azt jelenti, hogy élsz. Történnek ilyenek az emberrel, ha (7 év kihagyás után) újra van ciklusa. Teljesen normális dolog :) Sem jót, sem rosszat, sőt semmit nem jelent terhesség szempontjából.
Értem. Akkor azért nem élem még bele magam. Pár nap múlva tesztelek. Csak bírjam ki 😁
Akkor ha jól értem, ha ebben a "tojásfehérje szerű nyákos időszakban" is együtt vagyunk, akkor van a legnagyobb esély a babára?
főként akkor van esély a babára :)
ezt hívják termékeny nyáknak, ezekben könnyebben úsznak a spermiumok, tovább életben tudnak maradni, míg kiszabadul a petesejt
jókor voltatok együtt :) tesztelni én vasárnap tesztelnék, 28. volt az utolsó együttlétetek, onnan 2 hét múlva biztosat mutat a teszt, főleg ha az 10es érzékenységű (pl facelle, rossmann sajátmárkás)
Most már értem. Sajnos soha senki nem magyarázta ezt el nekem, a neten meg amiket olvastam, teljesen összezavart 🥺
Elvileg vasárnap-hétfőre nem várom, ha marad ez a 30 nap, úgyhogy ha addig nem lesz mensi, vasárnap tesztelek 🙏 köszönöm szépen a segítséget, nagyon hálás vagyok 🤗
szivesen!:)
nekem hormonmentes Janka leírásai segítettek, a hőmérőzésről, a nyákokról is van cikke, ajánlom figyelmedbe.
amikor én abbahagytam a fogamzásgátlót, nekem volt egy jóóóóó hosszú ciklusom, 2-3 hónap volt mire megjött. remélem neked nem így lesz, bár a nyák már arra utal, hogy hamarosan meg kellene jönnie :)
Akkor Jankát mindenképp megnézem :) én október 10-én hagytam abba, akkor meg is jött 4 nap múlva, tartott 5 napig, utána viszont csak nov.13-án volt mensi újra, gondolom a tabletta abbahagyása miatt.
Olyan jó lenne, ha sikerülne a kis babóca. 🙏
Egyébként csütörtökön megyek nőgyógyászhoz éves vizsgálatra, esetleg szerinted akkor ő már láthat valamit? 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!