Az mit jelent, ha ma volt bőséges tojásfehérje nyák, de a peteérés teszt olyan negatív, mint még soha?
Ma reggelre megjelent a tojásfehérje nyák, 14. napon vagyok.
Most csináltam peteérés tesztet, de ilyen negatívat még életemben nem láttam, kb hunyorogva látszik csak a 2. csík, szinte hómező az egyik oldala.
Jaa azt kihagytam, hogy nekem a nyák megjelenésével már olyan pozitív szokott lenni a teszt, hogy leugrik..
Azért furcsállom
Ezért nem szabad csak a "megfigyelésekre" hagyatkozni, ha a próbálkozás ellenére nem jön a baba.
Az én egyik barátnőm is évekig azzal untatott bennünket, hogy bezzeg ő aztán érzi a peteérést, tüszőrepedést meg kb. mindent. Aztán meg kiderült, hogy szinte nincs is petetérése.
És nem, ezzel most nem azt akarom mondani, hogy hiába figyeled magad, mert ahogy írod is, pozitív szokott olyankor lenni az lh teszted. Csak azt, hogy ezek nem 100%-os biztonságú módszerek.
Van ilyen, hogy 1 hónapban máskor van, vagy valamiért nincs ovuláció. Kövesd, és előbb-utóbb lesz majd. Szurkolok, hogy mielőbb összejöjjön.
Nekem is volt olyan hogy végig hómező volt az LH tesztem. Akkor lett pozitív mikor már terhes voltam. :D
Bár én néztem mellette az ebredesi hot, és ott viszont látszott az ovulacio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!