Vállalnátok 24 évesen gyereket?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, de a következő félévben már csak kevés órám lesz, utána az ősziben meg nem is lesz, hanem a következő januárban államvizsgázok csak, ezután egy-két hónappal ha szülnék, már 25 lennék. A párommal már építkezünk, mire végzem, kész lesz a ház is, egyébként az ő vállalkozásában simán dolgozhatnék, mikor terhes lennék, mert ami munkám most van, azt az 6. hónaptól már nem annyira lehet csinálni. Tulajdonképpen minden adott lenne, csak nem kéne-e még több időt csak kettesben legyünk, világot járni.. kettesben még több élményt megélni. Ugyanakkor vágyom is már gyerkőcre... Van olyan aki túl korán vállalt és megbánta?2010. okt. 19. 12:27
31/34 Adri baba válasza:
Szia én 23 éves vagyok tavaly júniusban szültem a lányomat akit rettenetesen szeretek,mindössze 3 hónap ismeretség után estem teherbe.
Nagyon jól megvagyunk és mi is vágyunk még egy babára.
Nekem fele ennyire sem voltak adottak a dolgok de bevállaltam és gyönyörű szülésem volt!!Úgyhogy HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
32/34 anonim válasza:
Én is 24 éves vagyok és novembertől ráállunk a babagyártásra! :) A körülményeink elmaradnak a tiétektől de így sem félek, hogy megbánnánk. Sok sikert nektek is!
33/34 Nikolett85 válasza:
En 7hetes terhes vagyok es 25eves leszek 1 het mulva! Mar 2.5eve probalkoztunk a babaval es nem jott ossze! Most nagyon boldogok vagyunk! Szerintem nem kortol fugg, hogy mikor vallalsz gyereket!
34/34 anonim válasza:
Szia! Én 22 voltam, amikor összeházasodtunk, és fél évvel előtte abbahagytam a gyógyszert és onnantól próbálkozunk. És nem jön össze! Három éve házasodtunk, és fősuli utáni nyáron volt az esküvő. Barátnőm első diplomájának védésére terhesen ment. Azóta a harmadik suliját végzi és legutóbb is Egyiptomban voltak nyaralni, akkor még terhes volt. Baba óta nem sok felé járnak, de köv évtől tervezik, mert már 3 éves lesz a gyerek. Én ebben a mai világban örülnék, ha jönne fiatalon a gyerek, mert később már nehezebben igazodsz hozzá. Meg körülményes dokiról dokira járni. Hidd el, én tudom, három év alatt eleget láttam! Én belevágnék. Most 26 vagyok, de már 22től gyereket akarunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!