Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállalnátok 24 évesen gyereket?

Vállalnátok 24 évesen gyereket?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, de a következő félévben már csak kevés órám lesz, utána az ősziben meg nem is lesz, hanem a következő januárban államvizsgázok csak, ezután egy-két hónappal ha szülnék, már 25 lennék. A párommal már építkezünk, mire végzem, kész lesz a ház is, egyébként az ő vállalkozásában simán dolgozhatnék, mikor terhes lennék, mert ami munkám most van, azt az 6. hónaptól már nem annyira lehet csinálni. Tulajdonképpen minden adott lenne, csak nem kéne-e még több időt csak kettesben legyünk, világot járni.. kettesben még több élményt megélni. Ugyanakkor vágyom is már gyerkőcre... Van olyan aki túl korán vállalt és megbánta?
2010. okt. 19. 12:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
fiatal anyuka szerettem volna lenni,igy 22evesen vagtunk bele a projetbe.27lettem mire megszuletett a lanyom,fiatal anyuka nem lettem ugyan,de a te helyedbem belevagnek,hisz az alapveto dolgaid adottak.
2010. okt. 27. 10:56
 22/34 anonim ***** válasza:

Az egyetemen maradtam terhesen a paromtol,az allamvizsga elott:)19 eves korom ota dolgozom, suli mellett.

23 voltam amikor az elso babam szuletett es most vagyok 25,de mar uton van a masodik,25 hetes terhes vagyok.

De en 15 eves korom ota gyerekrol almodozom.

Nem bantam meg sot nagyon boldog vagyok.

De ez mar toled meg az eletstilusodtol meg eletcelodtol fugg.

Majd ird meg,h hogy dontottel.:)

2010. okt. 27. 11:19
 23/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 24 éves vagyok és 27 hetes kismama, januárban szülök.

Ez az utolsó félévem az egyetemen, ráadásul csúszással - közben dolgozom is 4 lve a szakmámban, így a gyed-emmel nem lesz gond (bár megjegyezném, kezdő diplomás fizetés nem sokat jelent sajna gyed-ben). Az államvizsgámat csúsztatom a tavaszi félévre (vagy az őszire, attól függ, mennyire bírom majd). Szerintem nekem pont jól jött ki a dolog. Alig vártam, hogy kismama lehessek, most edig a szülést :)

2010. okt. 27. 11:25
 24/34 anonim ***** válasza:
Én márciusban leszek 23, de már 21 évesen letettem a fogamzásgátlót. Pont most számoltam, hogyha májusig nem sikerül a baba, akkor már csak 24 évesen leszek anyuka :( Jó lenne minél hamarabb, már nagyon várom!
2010. okt. 27. 11:41
 25/34 anonim ***** válasza:

Szia!

24 vagyok és van egy 2és fél és egy 1 éves kislánykám!

A gyereknél semmi és senki nem tud többet, jobbat adni!

Ha megvannak hozzá a megfelelő körülmények és vágytok is az érkezésére akkor hajrá!!!!!!!

2010. okt. 27. 11:41
 26/34 anonim ***** válasza:
Szia!Én a helyedben biztos szülnék ha a feltételek adottak és mindeketten akarjátok a babókát.Én is fiatal anyuka akartam lenni, de sajnos nekem már nem adatik meg.28 vagyok.Mióta vagytok együtt a pároddal?Mert szerintem ez is lehet egy tényező.
2010. okt. 27. 11:54
 27/34 A kérdező kommentje:
már 2 éve, de csak egy éve lakunk együtt. Illetve mi még nem vagyunk házasok, de tudja, hogy anélkül én nem szeretnék gyereket...így egyelőre nem rajtam múlik.
2010. okt. 27. 12:30
 28/34 anonim ***** válasza:
Szia!Én 22 évesen szültem a kisfiamat, aki lassan 3 éves lesz és most jön a tesó!Egyáltalán nem bántam meg.Én előtte dolgoztam, aztán közben mi is építkeztünk.Mikor kész lett a ház eldöntöttük, hogy jöhet a baba.A férjemmel 5 éve vagyunk házasok de 8 éve vagyunk együtt.Minden jót nektek! :)
2010. okt. 27. 13:05
 29/34 anonim ***** válasza:
szia szerintem nem fogod megbánni ... vagyis nekem most sem olyan fontos hogy bulizni járjak meg semmi én inkább barátommal vagyok.. pedig csak 18 éves vagyok... igaz hogy én már 13 éves korom uta jártam bulizni meg minden... lehet nevetni fogtok de én má nem vágyok rá mert abbol nem lesz családod meg semmi:S szerintem vágjatok bele előre is sok boldogságot:)
2010. okt. 27. 14:08
 30/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 23 évesen szültem a kisfiamat,életem legjobb döntése!

Mindig is fiatal anyuka akartam lenni,szerencsére sikerült.

Most gyártjuk a tesót,így ha minden a terveink szerint alakul és úgy lesz,akkor 26 évesen két gyerekes anyuka leszek!

Nekem a szüleim is fiatalok és erre mindig büszke voltam.

27 hónapos kisfiú anyukája

2010. okt. 27. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!