Nemvárt előtt 2 nappal délutáni sokadik pisiből ez a teszt adhat reményt? Vagy lehet még kémiai is?
2023. okt. 11. 11:46
41/61 A kérdező kommentje:
Persze örülök☺️ remélem minden rendben lesz,de marha nehéz nem aggódni egy misseb ab műtét után.
Sztem nem tesztelek,aztán majd kiderül🤣
Te mikor tervezel dokihoz menni?
2023. okt. 17. 11:30
42/61 anonim válasza:
Háát majd kiderül ma,hogy lesz időpontja szabad,de 2 hét kb. Te? Mikor volt előzőleg baj,ha megkérdezhetem? Nem csodálom. :(
43/61 A kérdező kommentje:
Igen kb én is 2 hét múlva. Jajj annyira sok idő..
Nem volt már szívhang se,ráadásul femerült a mola terhesség is.. de azt végül nem igazolta a szövettan
2023. okt. 17. 11:47
44/61 A kérdező kommentje:
Neked a kislányod mennyi idős?
2023. okt. 17. 11:48
45/61 anonim válasza:
Akkor mentél elsőre?6 hetes voltál? Borzasztó. :( á,én az első időszakot az elsőnél se szerettem. A lányunkra több,mint két évet vártunk és végig bennem volt,hogy ne legyen baj,mikor végre először pozitív a teszt. Most nem érzem így,most meg attól,hogy ne legyen méhenkívüli vagy bármi,hogy kórházba kerüljek. 15 hónapos a héten :D
46/61 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a 7.héten mentem .
Huu,akkor nálazok nem lenne nagy a korkülönbség. El se tudom képzelni,hogy mit csinálnék,ha most a 2.5éves mellett lenne egy baba is😅remélem 3 éves korára megkomolyodik a fiam 🤣 vagy legalábbis szótfogad😅
2023. okt. 17. 12:23
47/61 anonim válasza:
Ha minden rendbe lesz,akkor nem lesz sok,igen. :D
48/61 A kérdező kommentje:
Mi újság 15ös? Minden rendben? 😊
2023. okt. 20. 08:27
49/61 anonim válasza:
Igen,köszi,eddig.:D lekopogom. Jövőhét péntekre kaptam időpontot a dokihoz,mert utána hetekig nem lesz. Meg egyfeszt azon agyalok,hogy remélem nem méhen kívüli. Érdekes az elsőnél ez eszembe se jutott,de most valamiért félek. Veletek? Csináltál azóta? Mikor mész dokihoz?
50/61 A kérdező kommentje:
Hát nálam nem a legjobb a helyzet. Görcsöl a hasam és egy nagyon kicsi vérzés is volt. Felhívtam a dokit,azt mondta kedden menjek,most még úgyse látszik semmi. ☹️
2023. okt. 20. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!