Nemvárt előtt 2 nappal délutáni sokadik pisiből ez a teszt adhat reményt? Vagy lehet még kémiai is?
2023. okt. 11. 11:46
31/61 anonim válasza:
25 vagyok!
Bocsánat hogy megírom !!
2 napja barnázom most már tuti meg fog jönni!!😢😢😭
32/61 A kérdező kommentje:
Ooo,sajnálom☹️
2023. okt. 16. 13:07
33/61 A kérdező kommentje:
2023. okt. 16. 13:13
34/61 anonim válasza:
8-as vagyok. Szerintem ez egyáltalán nem halvány :)
Én a nem várt után 1 nappal csináltam digitális CB-t, 2-3 hetet írt ki. Esetleg próbáld meg azt a tesztet, hátha az megnyugtat :)
36/61 anonim válasza:
15# vagyok. Szerintem nem halvány,én az elsőnél csináltam x-epilt,de még egy hét késésnél is iszonyat halvány volt.
Nekem ez a tegnapi reggeli expect. [link]
37/61 A kérdező kommentje:
Még jó,hogy te is azt mondtad,hogy nem tesztelsz többet😅
Van valami tüneted?
2023. okt. 17. 09:18
38/61 anonim válasza:
Na igen..:D Jobban kívánok ételeket,amit eddig nem. Hányingerem van,hol van hol nincs. Amúgy így semmi extra,hol vannak ezek,hol nincs fél napig semmi. Az elsőnél ilyenkor egy falat nem ment le már olyan rosszul voltam,utána a félidőig minden nap hánytam. Úgyhogy nekem ez eddig szokatlan,de jó is. :D Neked? 15# voltam
39/61 A kérdező kommentje:
Nekem az ég világon semmi. Néha jobban örülnék,ha rosszul lennék😅mondjuk nekem az elsőnél se volt semmi
2023. okt. 17. 10:13
40/61 anonim válasza:
Addig jó.:D Örülj neki. Én bízok benne,ha rendbe lesz minden ilyen marad nálam,mert nagyon nehéz volt az első minden téren,most jó lenne egy nyugis. Fogsz még tesztelni vagy már csak az UH majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!