Nemvárt előtt 2 nappal délutáni sokadik pisiből ez a teszt adhat reményt? Vagy lehet még kémiai is?
2023. okt. 11. 11:46
1/61 anonim válasza:
Sajnos még bármi lehet. De ez a teszt már most pozitiv. ☺️ az is biztató hogy dutani vizeletbol van
2/61 anonim válasza:
Ez a teszt negatív ,a kémiai terhességnél pozítívat mutatna ami 2 csík
3/61 anonim válasza:
Miért pozitív?mit láttok pozitívnak?
4/61 A kérdező kommentje:
Igaz,hogy nem ugrik le a 2. Csík,de azért ott van
2023. okt. 11. 11:53
5/61 anonim válasza:
Hát elnézést kérek de én nem láttam vagyis azt hittem az a teszt széle!
2 egészséges fiam van ilyen halvány tesztből!Boldog babavarást és soksikert!!
6/61 anonim válasza:
Egyértelműen ott van! Az ide feltöltött, hasonló képeken sose látszik semmi vagy csak dereng. Itt lehet látni a második csíkot! Sztem biztató.
7/61 anonim válasza:
Egyértelműen ott van és rózsaszín, ez 2 nappal menstruáció előtt és délutániból teljesen jó. Hasonló volt az enyém is ilyenkor nem első pisiből, már 3 éves elmúlt a lányom.
Nyilván bármi lehet még, de ez biztató.
8/61 anonim válasza:
Ennél egy hajszállal erősebb tesztem volt vasárnap, másnap már majdnem olyan erős volt a 2.csík is mint a kontrolcsík.
Gratulálok :)
9/61 anonim válasza:
2-3 Elő a szemüveggel vagy ha már van,tessék megnézetni újra a szemeket. Nálam a lányomnál facelle-ről már leugrott a csík kb. két nap késéssel,míg az xepil pl konkrétan olyan halvány volt,hogy hihetetlen,még a hajnali elsőből is. A vérvétel már rég előrehaladott hcgt mutatott,direkt csináltam egy xepilt megint az 5-6 héten kíváncsiságból,az akkor is csak halványat...leheletnyit. Ma meg már 15 hónapos.
10/61 anonim válasza:
Ez pozitiv :) Csinálj egyet holnap reggel is, az biztos erősebb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!