Nemvárt előtt 2 nappal délutáni sokadik pisiből ez a teszt adhat reményt? Vagy lehet még kémiai is?
2023. okt. 11. 11:46
21/61 anonim válasza:
Köszi. :) Mesélj majd kérdező. Érzel bármit? Hanyadik hónap? 15# vagyok.
22/61 A kérdező kommentje:
Tavaly volt egy vetélésem decemberben. Márciusban kezdtünk próbálkozni. Ha minden jól megy,most sikerül.
Nem érzek semmit amúgy,bár amikor a kisfiammal voltam terhes,akkor se éreztem semmit. Egyszer se volt hányingerem,tényleg semmi tünet nem volt😄
Neked?
2023. okt. 12. 12:47
23/61 anonim válasza:
2. hónap,de majd kiderül mi lesz belőle. Nekem lányom van,de vele volt az,hogy már a pozitív teszttől kezdve hányingertől görcsökig minden volt,hányás később stb. Húzott a hasam is akkor,most konkréten semmit nem érzek azonkívül,hogy hihetetlen étvágyam lett. Na majd elválik.
26/61 anonim válasza:
27/61 A kérdező kommentje:
Én is gratulálok neked,15ös. 😊Minden ok?
A kisfiam 2.5 éves.
2023. okt. 16. 08:32
28/61 anonim válasza:
Köszönöm.:) igen,eddig minden rendben,lekopogom. 15# voltam.
29/61 A kérdező kommentje:
Én most egy kicsit beparáztattam magam. Nem is tudom miért vettem egy X épül tesztet. Megcsináltam az előbb. Azt hittem ílyenkor már leugrik a csík,de nem... látszik természetesen,de erősebbre számítottam
2023. okt. 16. 12:57
30/61 A kérdező kommentje:
*X epil
2023. okt. 16. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!