Lehet, hogy terhes vagyok? Végeztem egy terhességi tesztet de nem merem megnézni és a wc-be sem jutok el, mert ég a lámpa és napok óta mást érzek, mint amit eddig.
Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 13:45
11/15 anonim válasza:
Huuu ez a kérdés úgy ahogy ahogy értelmezhetetlen
12/15 anonim válasza:
Ez egy kamu kérdés, valami iskolás hülye gyerekek szórakoznak, mert nincs jobb dolguk. Ilyen kérdést egy felnőtt, érett nő nem tesz fel.
13/15 anonim válasza:
Szerintem valami felcsinált kis liba, semmiképp sem felnőtt nő, aztán most fosik mert valaki van a budiban így nem tudja megnézni van e bohóc a fiókban.
14/15 anonim válasza:
Kapcsold le a lámpát, vidd át a tesztet a szomszédba, kérd meg, hogy küldje át az eredményt. Vagy fotózza le és tegye fel gyakorira, majd mi megnézzük 🤣
15/15 anonim válasza:
Ezért nem kell 13 évesen szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!