Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3napot késett a mensim, de a...

3napot késett a mensim, de a melleim megvannak duzzadva mintha megkellene jojjon, vegeztem egy tesztet es alig kivehetõ csík volt a 2es csík. Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Tehat a melleim megvannak kicsit duzzadva mint amikor megkell jöjjön,ezert nem tudom ha babát várok-e ?

Ti hogy éreztétek a melleteket?

Elvileg 32-34naposak a ciklusaim,de a multkor is kesett es a 36dik napon jott meg.

Most a 39dik napon vagyok es nem jott meg.

Szerintetek?

#pozitív #halvany poritiv csík #terhesseg mellduzzadás
2020. ápr. 29. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha halvány pozi és késik, jó eséllyel terhesség. Ismételj tesztet két nap múlva erősödik e a csík!
2020. ápr. 29. 09:39
 2/8 A kérdező kommentje:

Rendben, csak mar tobbszor volt igy hogy tesztelgettem es masnap megjott a mensim..

Igaz olyankor kb.a35dik napon teszteltem,mert hosszuak a ciklusain igy a vegere mindig turelmetlenkedek :)

2020. ápr. 29. 09:42
 3/8 A kérdező kommentje:

De a melleitek nektek is megduzzadt egy kicsit ?

Most nem erzem annyira erõssen a melleimben a duzzadast mint mentruacio elott, de egy kicsit igen.

Ez mennyire normalis

2020. ápr. 29. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Az lehet pms tünet is. Várj két napot megjön e majd ismételj addig meg ne agyalj foglald el magad valamivel :) 1es voltam.
2020. ápr. 29. 10:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, érzékeny volt nekem is a mellem, megduzzadtak. Plusz állandóan azt éreztem, hogy mindjárt megjön. 1 hét késés után teszteltem, addig, és utána egy hétig még kb semmi más tünetem nem volt, csak a pms szerű tünetek. Tedd fel a tesztet, sokan a tesztcsík helyét hiszik második csíknak, segítünk!
2020. ápr. 29. 10:02
 6/8 anonim ***** válasza:
A mell fájdalom, a duzzanat terhesség miatt is lehet. Ha halvány a második csík is, akkor terhes vagy. Halvány 2 csík is pozitív. Tesztelj reggel.
2020. ápr. 29. 10:05
 7/8 A kérdező kommentje:

koszi.

utolso elotti: eldobtam mar sajnos.

De nemcsak a tesztcsik helye latszodott hanem halvanyan egy rozsaszínes csík.

2020. ápr. 29. 10:09
 8/8 A kérdező kommentje:
lehet holnap is tesztelek akkor.. persze nem alakarok foloslegesen..
2020. ápr. 29. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!