Tegnap előtt végeztem egy terhességi tesztet és azt mutatta hogy terhes vagyok! Holnap elmegyek a dokihoz hogy 100%-ig meggyőződhet róla hogy tényleg terhes e vagyok jó ötlet ha csak utánna mondom meg a páromnak?
Még lehet, hogy nagyon korai lesz a vizsgálat és az orvos semmit nem fog látni a méhedben.
Nemvárt mensi után (vagy az első pozi teszt után) kb. 2-3 héttel érdemes menni.
Én egyébként rögtön elmondtam már azt is a férjemnek, hogy pozitív a terhességi teszt, ha valami nem jól alakult volna, akkor neki kellett volna mellettem állnia és vígasztalnia. Tegyél, ahogy jónak érzed.
Nem. Van olyan pasi akit konkrétan zavar hogy kihagytad akár csak egy napra is a kozos oromotokbol..
Dokihoz meg nagyon korai még elmenned.:)
Én nem tudtam volna eltitkolni előle, mikor itt meg ország világgal megosztom, még ha névtelenül is.
Egyébként azonnal rohantam hozzá, felráztam és az orra alá dugtam a tesztet, mert a nap végéig sem bírtam volna ki míg hazaérek a munkából. :)
És ha mégsincs baba akkor mondod neki h pozitív lett a teszt de a doki azt mondta nincs baba?!
Szerintem gáz lenne h Ennyire kihagyod belőle.vagyis ez a kettőnk"dolga" és nem bírnám titokban tartani hisz ugyanúgy joga van tudni róla.
Amugy meg elmaradt mensi után 3 hét amikor már rendesen látja mizu van.addig felesleges menni mert csak azt mondja h Jöjjön vissza 1-2 hét múlva
Szerintem meg ne kezdd a terhességedet hazugsággal, az olyan csúnya dolog. :(
Mondd el neki most, hogy pénteken pozitívat teszteltél de nem merted elmondani amíg a doki nem mond biztosat. De nem bírod ki addig mégsem. Lehet, hogy az orvoshoz is szeretne elkísérni, velem legalábbis eljött a férjem. Ne hagyd ki ebből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!