Lehet, hogy terhes vagyok? Végeztem egy terhességi tesztet de nem merem megnézni és a wc-be sem jutok el, mert ég a lámpa és napok óta mást érzek, mint amit eddig.
Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 13:45
1/15 anonim válasza:
Fuuuu. Felnőtt nő vagy gondolom… szedd már magad össze. Mégis szerinted hogy a fenébe tudnánk megmondani hogy terhes vagy-e? Vegyél erőt magadon és nézd meg azt a nyomorult tesztet.
2/15 anonim válasza:
Te vagy aki a hegyen lakik es havonta jut csak el boltba ? Wc sincs akkor font, vagy hogyhogy nem jutsz el ? Akkor hova pisilsz , a bokorba ?
3/15 babyboom567 válasza:
Az a teszt már érvénytelen.
4/15 anonim válasza:
wc-be sem jutok el, mert ég a lámpa
Ezt nem tudom értelmezni :D :D
5/15 anonim válasza:
Igen az vagy, gondolkozz a neveken!👍
6/15 anonim válasza:
Szerintem nem ég a lámpa, kiégett és nem mer wc-be menni emiatt.
7/15 anonim válasza:
Néha felidegesítenek a hozzászólások, mondjuk itt most felnevettem. 😁
Amúgy sanszos az is, hogy túl sokáig vártál, és tényleg nem érvényes már a teszt.
8/15 anonim válasza:
Ég a lámpa?ezért nem jutsz be a wcbe?
Oltsd le a lámpát ...
9/15 anonim válasza:
Honnan a hethengeres lofaszbol kéne itt tudnunk hogy terhes-e vagy ha meg te magad sem nézted meg a tesztedet
És a lámpának mi a funkciója ebben az esetben
És mi is az amit érzel?
10/15 anonim válasza:
Remélem az ilyen hülye nem szaporodik 😁🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!