Mi volt az első gondolatod amikor megláttad a pozitív tesztet?
Figyelt kérdés
Ez volt az első hónap amikor megbeszéltük, hogy elhagyjuk a védekezést, de valójában egyáltalán nem számítottam rá, hogy ilyen hamar sikerül, persze természetesen boldog vagyok. Ugyanakkor néha kapok kisebb pánikrohamokat és az első gondolatom az volt, hogy biztos hibás a teszt, de azóta van 3 ugyanolyan :D Nem mondanám, hogy egyértelmű boldogságot éreztem, hanem inkább zavartságot, némi félelemmel.
Neked mi volt az első gondolatod amikor megláttad?
2023. szept. 23. 17:24
12/14 anonim válasza:
Elsonel- jeeezusom.
Másodiknal- Mi vaaan?(ez a baba nem maradt velünk)
Harmadiknál- Na veeegre Istenem
13/14 anonim válasza:
Megijedtem, pedig tervezett baba volt.
14/14 anonim válasza:
Vágytunk rá hisz decemberben elterveztük hogy nem védekezünk.Nem jött baba februárban sem.Aztán elkezdtem ovutesztezni és májusban teherbe estem.Addig minden egyes tesztnél sírtam aggódva hogy mikor jön már össze.Teljesen magabiztosan félelem nélkül fogadtam a pozitív tesztet.Persze ha összejött volna az első hónapban mint nektek lehet lett volna bennem több félsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!