Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi volt az első gondolatod...

Mi volt az első gondolatod amikor megláttad a pozitív tesztet?

Figyelt kérdés

Ez volt az első hónap amikor megbeszéltük, hogy elhagyjuk a védekezést, de valójában egyáltalán nem számítottam rá, hogy ilyen hamar sikerül, persze természetesen boldog vagyok. Ugyanakkor néha kapok kisebb pánikrohamokat és az első gondolatom az volt, hogy biztos hibás a teszt, de azóta van 3 ugyanolyan :D Nem mondanám, hogy egyértelmű boldogságot éreztem, hanem inkább zavartságot, némi félelemmel.

Neked mi volt az első gondolatod amikor megláttad?

2023. szept. 23. 17:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Vágytunk rá. De mikor pozitív lett a teszt, kicsit betojtam. Megváltozik az élet, meg úgy minden. Volt bennem félelem, kétség, biztosan akarom ezt? De ezek teljesen normál gondolatok :) sok boldogságot a babához 😍
2023. szept. 23. 17:29
 2/14 anonim ***** válasza:
70%

Haha, gratulálok!

Meglepődtem, nekünk második ciklusban jött össze. Nyilván tudtam, hogy jöhet, vártuk és várjuk, de hogy ilyen gyorsan?

Pont iszogatós estére jöttek a férjem barátai a nemvárt napján, nem mintha vedelni akartam volna, de egy sört megittam volna. Indulás előtt jött az érzés, hogy tesztelni kéne. Majdnem dobtam egy hatást a kádba, mikor ott virult a két csík. Nagyon örültem, de egész úton a buli helyszínéig azt hajtottam, hogy "de mi a f@x" annyira hihetetlen volt. Néha még most is az, például a héten kezdett látszódni a pocakom először és ez is abszolút elképesztő érzés meg látvány. Normális, hogy izgulsz, de bízz a testedben és a pici kis életben, aki veled van. Innentől sosem leszel egyedül ☺️.

Minden jót neked!

16 hkm

2023. szept. 23. 17:32
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Mindkétszer ugyanaz: "Segítség! Ezt nem hiszem el! Most mi lesz? Akarom én ezt? Meg vagyok huzatva!"

Mindkét gyerekem tervezett, de olyan gyorsan összejöttek, hogy pánikba estem. Első első hónapban, második a másodikban jött össze.

2023. szept. 23. 18:03
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Az első fiam a 4.hónapban jött össze, ott nagyon vegyes érzések voltak bennem. Nagyon örültem de közbe az járt a fejembe, hogy ez már visszafordíthatatlan. Itt bizony baba lesz, életben kell tartani egy embert, a felelősség súlya azonnal nyomni kezdte a vállamat. 24voltam, gyereknek éreztem magam a feladathoz, miközben házas voltam, akkor vettünk házat szóval minden rendben ment. A második fiam az első hónapban összejött, ott teljes sokk volt, hogy ilyen hamar összejött. Csak az járt a fejemben, hogy április van, decemberi baba lesz, úristen ebben az évben már meglesz, hogy milyen gyorsan fog telni az idő. Természetesen boldog voltam, itt már inkább a gyakorlati dolgok aggasztottak. Hogy rendezem a szobát, mikor vegyem meg a cuccokat, nagytesó hogy fogja fogadni.
2023. szept. 23. 18:09
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Amikor először pozitívat teszteltem, sajnos utólag kiderült, hogy kémiai terhesség. Vágytunk rá, de akkor eléggé pánikba estem, többször átgondoltam, hogy biztosan ezt akarom-e, hiszen gyökeresen megváltozik az életünk. Utána nagyon sokára jött csak össze, de mivel annyira vágytam már rá, semmilyen negatív érzésem nem volt, amikor pozitív lett a teszt. Második gyereket is nagyon vártuk, hamar össze is jött, de ugyanúgy örültem, mint első gyereknél. Talán csak egy kicsit bizonytalanodtam el, hogy két gyerekkel nehezebb lesz és a korkülönbség is elég kicsi volt.
2023. szept. 23. 18:09
 6/14 anonim ***** válasza:
59%

Lehet én kivétel vagyok. De én, mivel tudtam hogy babát akarunk, nem védekezünk, késik a mensim is nagy meglepetés nem ért.

Mivel terveztük, nem pánikoltam be, hogy mi lesz, mert ezen addigra rég túlvoltam. Addig neki sem álltunk próbálkozni.

Mikor megláttam a tesztet, nyugtáztam, hogy valóban terhes vagyok és ennyi.

(Egyébként 3x estem teherbe, tervezetten. A középsőnél elvetéltem. Mindnél ez volt a "forgatókönyv")

2023. szept. 23. 18:12
 7/14 anonim ***** válasza:
79%

Én nem tudtam elhinni. 9 hónapja próbálkoztunk, ritka volt a menstruációm, de legalább rendszeres. Ovut éreztem, szóval tudtam, h kb mikor kellene megjönnie. Mikor késett, teszteletem egy negatívat. Mondom akkor biztos meg fog jönni. Pár nappal később újabb tesztet csináltam, az pozitív lett.

Első gondolatom, hogy nem történhet ez meg velünk. Valahogy annyi idő után nem hittem el, hogy el fog jönni ez a pillanat. Hajnal volt, felkeltettem a férjem, megkérdeztem, h szerinte is pozitív-e. Egyértelműen az vol. Pici örömsírás, remegtem is rendesen :D

2023. szept. 23. 18:52
 8/14 anonim ***** válasza:
47%
"B.zdmeg... b.sszameg"
2023. szept. 23. 19:09
 9/14 anonim ***** válasza:
58%
Hogy, hogy mondjam el az exemnek.
2023. szept. 23. 19:09
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
Teljes döbbenet, mivel 3,5 éve próbálkoztunk. Minden kivizsgáláson túl voltunk már, és azt mondták, hogy csak lombikkal lehet, úgyhogy egyáltalán nem számítottam rá, hogy mégis természetes úton összejön. Fülig ért a szám, amikor megláttam életem első 2 csíkját. De akkor még azért nem mertem magam nagyon beleélni. (Azóta már megszületett.)
2023. szept. 24. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!