Mit jelent a pszichés felkészülés a terhességre azoknak, akik régóta próbálkoznak? Milyen pozitív gondolatok vannak, amik segítik a teherbeesést? Minden fejben dől el?
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 18:01
1/11 anonim válasza:
Ne akarj mindenátok terhes lenni, hanem csak egyszerüen élvezd, ha együtt vagytok a pároddal!
3/11 A kérdező kommentje:
Sajnos már orvosi segítséggel próbálkozunk, így nehezebb :(
2009. nov. 20. 18:23
4/11 anonim válasza:
Hát én mindig lelkiztem!!!!!3 év sikertelen hónap+ orvosrol orvosra!!!!!!!!!lehet van akinek lelki okok miatt nem jött össze, de azok nem mi voltunk. nekünk sikerül pedig akkor is folyton ez járt a fejembe!!!!!végűl is másnaponta jártam dokihoz, soksok kismamát láttam, fájt is a szívem rendesen, és 70.000ft os kezelést kaptam abban a hónapban, de mégérte!sok sikert neked!
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. nov. 22. 14:10
6/11 anonim válasza:
Örölj annak, hogy egészséges és gyönyörű vagy, ha mások babáit látod legyél velük kedves, babázz velük és magadban gondold azt, hogy hamarosan neked is lesz. Egy a lényeg érezzétek jól magatokat, és ne gyötörd magad, hogy eddig miért nem sikerült. Csak pozitív gondolatokkal töltődj fel!
7/11 anonim válasza:
Keresd a kisgyerekesek társaságát, babázz sokat! Barátnőmnek segített... :)
8/11 A kérdező kommentje:
Hú, ez baromi nehéz :( Nem szeretem a gyerekeket mostanság - a velem történtek miatt. De ez gondolom, nem új a hasonló cipőben járóknak. De azért a nekem is lesz nemsokára-gondolatot megpróbálom magamévá tenni :)
2009. nov. 23. 15:04
9/11 anonim válasza:
próbálok pozitívan gondolkozni, biztatom magam, hogy most siekrülni fog. sajnos én nem tudok nem erre gondolni, mert nagyon szeretném már.
10/11 Manka68 válasza:
Szia!
Nekem is akkor lett pozi a tesztem, amikor megnyugodtam, hogy biztosan lesz gyerekem, ha nem is azonnal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!