Pozitív gondolatokat és erőt szeretnék tőletek kérni! (Missed ab)?
Szia!
Nagyon sajnálom! Tudom min mész keresztül :(
Nekem 2010.november. 11.-én volt Miss. Ab-om a 8 héten :(
Nem tudtam "megemészteni"
Nekem 3 hónapot javasolt az orvosom, ahogy letelt az első hónapban sikerült újra teherbe esni. Én is pont úgy voltam vele, ahogy Te, csak egy új terhesség tud kizökkenteni a depiből.
Az új terhesség tökéletes volt, semmi bibi, semmi panasz és a Miss. ab után mad'kereken egy évre (nézd a dátumot) :D megszületett az egészséges kisfiam 2011.11.08.-án!
Hidd el, hogy Nektek is így lesz!
2X nem csap ugyan oda a villám!
Én "kihisztiztem" a dokimtól az Utrogestan-t.
Lehet, hogy az segített, lehet, hogy az nélkül sem lett volna gond a 2. terhességgel, de ezt már soha nem fogom megtudni!
Minden jót Nektek!
Légy erős!
nekem az utolso valaszadoval kb eg idopontban volt missedabon, sajnos nagyon sokan vagyunk akik mar ateltek ezt :((, fel a fejjel, nekem is 3 hot javasolt a doki, nekunk ez a masodik probalkozos honapunk, hatha most osszejon, :D
Idovel megnyugszol, torodj bele hogy jobb volt most mint, hogy beteg legyen vagy kesobb tortenjen valami :((
szia.
Én is átéltem ezt, 12 hetesen nem volt szívhangja, azt hittem megőrülök, kiabálni, ordítani tudtam volna, ( és voltak is kirohanásaim). az orvosaom azt mondta 3 hónap múlva lehet próbálkozni újra. Ez tavaly novemberben volt, azóta semmi. Most nem várom, lehet hogy most jött össze, de már nagyon várom azt a pillanatot!!! Fel a fejjel, kell hozzá pár hónap mire mindent helyre teszel, nekem 7 hónap kellett hozzá........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!