Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnék egy kérdést kérdezni...

Zsoficica99 kérdése:

Szeretnék egy kérdést kérdezni tőletek nagyon szeretnék egy testvért és mondtam anyának hogy szeretnék egy tesót azt mondta hogy fél a szüléstől meg hogy belefog halni mert 41 éves. Szerintetek belehalhat vagy történhet valami?

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Dehogy halhat!

Én most várom a harmadik babámat, én sem vagyok sokkal fiatalabb anyukádtól. 37 éves vagyok.

Szerintem más oka van, hogy nem szeretne már szülni.

28 hkm

2012. jún. 14. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
10%

Szia!

Vannak olyan emberek akik nem tudják már kihordani a terhessgáget lehet ez valamilyen betegségtől! Én is szerettem volna kistesót anya daganatos volt és kivették a méhét, ő is belehalt volna ebbe! Nekem mindig azt mondta, ha nem lehet kistesóm, legalább neked lesz több gyereked! Próbáld elfogadni, hogy ő is akármennyire szeretné, nem lehet!

2012. jún. 14. 11:30
 3/7 A kérdező kommentje:
köszii a válaszokat:)
2012. jún. 14. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
41 évesen már én sem hiszem, hogy vállalkoznék babára. Sokkal nagyobb esély van, hogy valami történik (még ha nem is törvényszerű). 41 évesen esetleg már nem olyan türelmes az ember, rigolyásabb, nehezebben viseli a kisgyerekkel járó éjszakázást, macerát (nyilván van kivétel!). Meg ott van a tudat, hogy mire a baba 20 éves lesz, én már 60... ki tudja meddig élek, meddig láthatom. Nyilván vannak kivételes esetek, amikor nem sikerül előtte teherbe esni, vagy véletlenül összejön még egy bébi ilyen idősen, de én azt gondolom, hogy kb. 35 évig ideális szülni. Én megértem az édesanyádat! :) Te is értsd meg!
2012. jún. 14. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Én februárban szültem és májusban töltöttem be a 39-et,a babám még csak 3 és fél hónapos de már is gyúrunk a tesóra mert 40 fölött már nem szülnék én sem,ha most összejön a nyáron akkor jó de ha nem akkor tovább nem próbálkozunk.Én a terhességem előtt elmentem a dokihoz hogy kikérjem a véleményét,és most szülés után is kivizsgáltattam magam,mert csak úgy nem mertem belevágni.A doki rendben talált mindent,azt mondta 45 éves koromig nyugodtan vállalhatok babát,mert a ma világban olyan fejlett az orvos tudomány hogy nem jelent gondot ha idősebb a kismama.Na idáig oké,de azt a gyereket föl is kell ám nevelni...Szerintem ha anyukád nem akarja a babát, ne erőltesd ,fogadd el hogy ő már nem szeretné.
2012. jún. 14. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogy halna bele? Én 38 évesen várom a 3-at. Persze kérdés az, hogy minden adott-e egy új kistesó érkezésére (érzelmileg, anyagilag, időben). Az egészségi állapotát pedig egy orvos tudná felmérni. Gondolom, apukádnak is van beleszólása. Ő támogatja az ötleted?
2012. jún. 14. 13:18
 7/7 A kérdező kommentje:
még nem kérdeztem tőle:)
2012. jún. 14. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!