Ha félek a szüléstől az gátolja a teherbeesést?
Miért félsz a szüléstől? Ez az egész egy folyamat, terhes leszel, elkezd nőni a pocakod és csodálatos élményekkel leszel gazdagabb. Amikor először megmozdul odabent a pocidban a kisbabád, annál nincsen csodálatosabb érzés. Vagy csuklik odabent, mert igenis olyat is tudnak odabent csinálni. Nálunk Apa is tudott vele játszani, a fiam kidugta valamilyét a pocimnál és Apa visszatolta óvatosan és így játszottak és sokat beszélt hozzá, így amikor megszületet és ha sírt és Apa épp ott volt, akkor felvette, beszélt hozzá az erős morcogos hangján és a gyermekünk megnyugodott, biztonságban érezte magát.
Egyébként ahogy fog nőni a pocakod és már borzasztóan nagy lesz, akkor azon fogod kapni magad, hogy oké. hogy otta a babád a pocidban, de bárcsak kijönne már, mert már a terhesség vége felé bizony egy kicsit kényelmetlen a nagy pocak. A szülés pedig többféleképpen indulhat be, aminek az eredményeként kikötsz a kórhézban, ahol csinálnak néhány vizsgálatot és aki szerencsés az hamarabb, aki kevésbé az kicsit később fog megszülni.
Amikor megszületik a babád az csodálatos, felejthetetlen, megismételhetetlen és csodálatos dolog.
Amikor a lányom megszületett én voltam a világ legboldogabb embere. Tényleg sokan mondják, de amint kint van a baba, akkortól már minden fájdalom megszünik, nincs!!! A boldogság és az öröm marad meg csupán és a gyermeked, akit a karodban tartasz.
Az első szülésem a kisfiammmal császárral sikerült, mert farfekvéses volt és a bucija is nagyobb volt az átlagnál.(nem volt problémamentes, de túl vagyok rajta) Fantasztikus volt amikor először láttam.
A második szülésem normál úton történt, bár 12 órát vajudtam, de ilyenkor az emberlánya eufórikus állapotba kerül és a 12 óra csak 1-2 órának tünt.(ez sem volt egyszerű, mert vákummal kellett rásegíteni, de ilyenkor csak az van az ember előtt, hogy segítsenek csak nyugodtan, akár többen is, csak kint legyen végre a baba).
Sajnos most 4 hete volt egy műtétem, mert a 6 hetes terhességem megszakadt magától. Most már próbálkozunk a harmadik babával.
Nekem sajnos nem jutott sem egyszerű, sem könnyű szülés, de nem bánom és ha ezt előre tudtam volna, akkor sem gondolkoznék egy percig sem , hogy akarok-e gyereket.
Ne félj a szüléstől! Próbálj meg minél többet elolvani róla, hogy mi miért történik és mi mivel jár. Nekem sokat segített, hogy tájékozott voltam felőle és tudtam, hogy körülbelül mi fog rám várni a szülés alatt.
Egy szülést az nem kellemes és fájni is nagyon fáj, de a végeredmény meglátod majd mindenért kárpótólni fog.
Mielőbbi teherbeesést és boldog babavárást kívánok és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!