Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van a legközelebbi klinika...

Hol van a legközelebbi klinika, ahol MicroSort eljárás keretein belül beültetik a kívánt nemű babát? Személyes tapasztalata van-e esetleg valakinek? Egyáltalán merre induljak az ügyben? Elvileg Magyarországon illegális.

Figyelt kérdés

[link]

Aki nem ismerné, itt tud bővebben tájékozódni róla.

#baba neme #MicroSort #kívánt nemű baba #kromoszóma festés
2023. szept. 16. 07:23
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
62%

"sok-sok millióért lombikkal és pici százaléknyi eséllyel hogy összejön elsőre."

Ezt mondjuk honnan veszed? Egy termékeny nőnél, akinek fogant már 2 gyereke spontán, miért lenne kicsi az esély a sikerre?

A hazai reprodukciós intézetek statisztikái is elég jók, pedig ott meddő párok lombikoznak. A magyarnál meg sokkal modernebb technológia lehet ott, ahol ilyen speckósabb eljárásokat is végeznek. Biztosan magasabb is a sikerrátájuk.

2023. szept. 16. 12:00
 22/35 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Nekem 3 fiam van. Szeretnénk még 1 babát, de lassan 3 éve nem jön össze. Kislányt szeretnék én is, viszont már annyira ki vagyok a sok csalódástól, hogy minden hónapban megjön, már az sem érdekelne, ha fiú lenne.

Kívánom, hogy járj szerencsével!

2023. szept. 16. 13:23
 23/35 anonim ***** válasza:
59%

21

A lombik sikeressége 25%. Szóval 4 lombikból 1 lesz sikeres kb.

2023. szept. 16. 13:46
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg a termékeny nőnek is 20% esélye van a sikeres teherbeeséshez.
2023. szept. 16. 13:47
 25/35 anonim ***** válasza:
11-es: előfordult mára sokminden a világon, a harmadik még lehet lány nálatok 😉
2023. szept. 16. 13:59
 26/35 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező: biztos vannak ilyen intézmények a világon, de mit fogtok csinálni a fiú embriókkal? Sőt, ha esetleg fiú lesz mind?
2023. szept. 16. 14:01
 27/35 A kérdező kommentje:

26

Nem találom sajnos hol olvastam, így nem tudom pontosan idézni, de az a lényege, hogy szétválasztják a spermiumokat és eleve csak azokkal termékenyítik meg a petesejtet, amilyet kértél. Tehát jelen esetben nem lenne egy sem fiú csak lány, mivel ki vannak előre válogatva. Nem tudom így érthető-e.

2023. szept. 16. 15:19
 28/35 anonim ***** válasza:

"A lombik sikeressége 25%. Szóval 4 lombikból 1 lesz sikeres kb."

Vagy egy sem több mint négyből, mert az is elofordul.

Kérdező!

Brno-ba sokan járnak Magyarországrol lombik programra. Sima lombik, tehát nem valasztanak nemet. Sima IVF 3050 euro. Majdnem egymillió kétszázezer. Ez egy alkalom. Nincs benne a minimum háromszori utazás költsége, az esetleges szállás, a gyógyszerek költségei.

2023. szept. 16. 15:55
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Ahova én jártam (Tapolca), 1 db blasztociszta transzferrel 36% volt a terhesség esélye 2021-es statisztikájuk alapján, 2-vel 50%.

Szóval nem 25. Ez volt max 10 éve. Ahova meg a kérdező menne, ott talán már 6 napos embriókat ültetnek be, még magasabb sikerrel.

2023. szept. 16. 18:26
 30/35 anonim ***** válasza:

29,

Az a 25% akkor is egy átlag. Nyilván egyes intézményekben több siker születik mint másokban.

Az az egy átlag egy ültetésre vonatkozik. Nyilván ha többet ültetnek, több az esélye hogy valamelyik megmarad = sikeres lesz a lombik...

2023. szept. 16. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!