Hol van a legközelebbi klinika, ahol MicroSort eljárás keretein belül beültetik a kívánt nemű babát? Személyes tapasztalata van-e esetleg valakinek? Egyáltalán merre induljak az ügyben? Elvileg Magyarországon illegális.
"sok-sok millióért lombikkal és pici százaléknyi eséllyel hogy összejön elsőre."
Ezt mondjuk honnan veszed? Egy termékeny nőnél, akinek fogant már 2 gyereke spontán, miért lenne kicsi az esély a sikerre?
A hazai reprodukciós intézetek statisztikái is elég jók, pedig ott meddő párok lombikoznak. A magyarnál meg sokkal modernebb technológia lehet ott, ahol ilyen speckósabb eljárásokat is végeznek. Biztosan magasabb is a sikerrátájuk.
Szia!
Nekem 3 fiam van. Szeretnénk még 1 babát, de lassan 3 éve nem jön össze. Kislányt szeretnék én is, viszont már annyira ki vagyok a sok csalódástól, hogy minden hónapban megjön, már az sem érdekelne, ha fiú lenne.
Kívánom, hogy járj szerencsével!
21
A lombik sikeressége 25%. Szóval 4 lombikból 1 lesz sikeres kb.
26
Nem találom sajnos hol olvastam, így nem tudom pontosan idézni, de az a lényege, hogy szétválasztják a spermiumokat és eleve csak azokkal termékenyítik meg a petesejtet, amilyet kértél. Tehát jelen esetben nem lenne egy sem fiú csak lány, mivel ki vannak előre válogatva. Nem tudom így érthető-e.
"A lombik sikeressége 25%. Szóval 4 lombikból 1 lesz sikeres kb."
Vagy egy sem több mint négyből, mert az is elofordul.
Kérdező!
Brno-ba sokan járnak Magyarországrol lombik programra. Sima lombik, tehát nem valasztanak nemet. Sima IVF 3050 euro. Majdnem egymillió kétszázezer. Ez egy alkalom. Nincs benne a minimum háromszori utazás költsége, az esetleges szállás, a gyógyszerek költségei.
Ahova én jártam (Tapolca), 1 db blasztociszta transzferrel 36% volt a terhesség esélye 2021-es statisztikájuk alapján, 2-vel 50%.
Szóval nem 25. Ez volt max 10 éve. Ahova meg a kérdező menne, ott talán már 6 napos embriókat ültetnek be, még magasabb sikerrel.
29,
Az a 25% akkor is egy átlag. Nyilván egyes intézményekben több siker születik mint másokban.
Az az egy átlag egy ültetésre vonatkozik. Nyilván ha többet ültetnek, több az esélye hogy valamelyik megmarad = sikeres lesz a lombik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!