A THC illegális ugyan Magyarországon, de mi a helyzet a THC-P-vel és HHC-O-val? Ezek nincsenek fent az ellenőrzött anyagok listáján,
Figyelt kérdés
2023. szept. 15. 04:20
1/14 anonim válasza:
Elvonóra van szükséged. Már most!
2/14 A kérdező kommentje:
mert?
2023. szept. 15. 07:52
3/14 anonim válasza:
Nem annak kellene lennie az életcélnak, hogy keress egy még éppen nem tiltólistán levő kábszert amivel otthon hülyére szívhatod az agyat. Hidd el józanul is szép lehet az élet. Én kirándulok, társaságba járok, focimeccset nézünk, TV-zünk, CS:GO-zunk is kicsit mindenből. Élj az egészséges életednek amíg lehet!
4/14 A kérdező kommentje:
Pont leszarom mit csinálsz. nem ez volt a kérdés
2023. szept. 15. 08:54
5/14 A kérdező kommentje:
ha olyan jól ellennél a nagy haverjaiddal akkor nem itt osztanád az észt kora reggel
2023. szept. 15. 08:54
6/14 A kérdező kommentje:
oszt mit érdekel társaságba jársz? :D én beszívva csinálom ugyanezeket csak egyedül és jól érzem magam.
2023. szept. 15. 08:55
7/14 anonim válasza:
#4 Azzal, hogy focimeccset nézel, már több agysejted pusztítod, mint ha valaki 1 hónapig füves cigit szívna minden egyes nap.
8/14 A kérdező kommentje:
Észre se vettem a focis részt, de tényleg.. ki néz focit ?:D proliknak való
2023. szept. 15. 10:22
9/14 anonim válasza:
Mert herbálozni thc-x-el aztán értelmiségi?😂
10/14 A kérdező kommentje:
a thc hol herbál?
2023. szept. 15. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!