Miert illegálisak magyarországon a pszichoaktiv növények/gombák?
" sose hallotam olyanrol hogy “befuvezve megölt valakit” vagy “begombázva betört valahova”"
Az viszont elég gyakori dolog, hogy ilyen állapotban vezet, és baleseteket okoz, amiben mások is meghalnak.
Emellett elfordulnak halált okozó dolgok is, mert a másikat veszßelyenke tartja, és "önvédelemböl" megöli, miközben az illetö csak megérintette a karját, mert kérdezni akart töle valamit.
Másrészt a "gyógyszer pia kombó" semmivel sem veszélyesebb, eleve gyógyszerre nem szabadna inni, de ezt megakadályozni nem lehet.
Az alkohol sem káros, a kulturált alkoholfogyasztásnak semmi negatív hatása sincs!
Nem az alkohol a problém, hanem aki mértéktelnül foygasztja.
Én elvileg fogyasztok alkoholt, de még SOHA nem volt töle bajom, nem voltam sem berugva, sem másnapos, mert nekem elég az EGY pohárnyi.
Másrészt igencsak sok büntény, haláleset törenik drogok miatt, csak ezeket nem akarod látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!