Hol van a legközelebbi klinika, ahol MicroSort eljárás keretein belül beültetik a kívánt nemű babát? Személyes tapasztalata van-e esetleg valakinek? Egyáltalán merre induljak az ügyben? Elvileg Magyarországon illegális.
Nos, ha hiszel egy jósnőnek, akkor hidd el, a következő is fiú lenne, mert meg se foganna a lombik terhesség.
Amúgy meg nem ártana elgondolkodni azon, hogy megeri e több milliót kiadni gyógyszerekre, szallasra, orvosi kezelésre, kockáztatni az egészséged úgy, hogy a lombik eljárás nem jelent 100% biztosítást arra, hogy még is fogan a terhesség
"Voltam jósnőnél és a következő baba is kisfiú lenne, nem egy humbuk nő, nagyon sok dolog bejött már"
Hát persze. 😄 Mondhatom, nagy kunszt jósolni, ha 50-50% az esély, hogy igaza lesz vagy téved.
Nehéz elhinnem, hogy két gyermekes anyaként tudományos szakmai cikkeket bújsz a témában, és mellette van időd/energiád jósnőhöz járni... Illetve, hogy két egészséges gyermek után még mindig ennyire fontos és kardinális kérdés, hogy milyen lesz a baba neme (úgy, hogy anyaként tisztában vagy azzal, hogy az egészségnél semmi nem fontosabb). De tegyük fel, hogy komoly a kérdés.
Ez esetben kérdezd meg a jósnődet mikor kell együtt lennetek a pároddal ahhoz, hogy nagy valószínűséggel lány legyen (szerintem humbug, de elég ha te hiszel benne).
Sejtettem, hogy a jósnős részt ki kellett volna hagynom... 😅
Sajnálom, hogy érdemben nem jött még válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!