Hol van a legközelebbi klinika, ahol MicroSort eljárás keretein belül beültetik a kívánt nemű babát? Személyes tapasztalata van-e esetleg valakinek? Egyáltalán merre induljak az ügyben? Elvileg Magyarországon illegális.
Én is megértelek, mert nekem is két fiam van, és van egy hiányérzet bennem, mert sosem lesz lányom, de ezért belemenni mindenféle eü-i procedúrába....
Amúgy ez EU-ban ez tilos, tudomásom szerint Cipruson van ilyen Klinika legkózelebb.
Nem találsz. Ütközik az EU-s orvosi etika alapelveivel.
Max akkor van lehetőség, ha van orvosi genetikai papírod arról, hogy a fiú gyermek örökölheti a beteg gént, akkor van lehetőség szelektív lombikra, mert nem akarsz terhességmegszakítást 20.hét körül.
Egyébként igen, Málta-Ciprus vagy EU-n kívül, sok-sok millióért lombikkal és pici százaléknyi eséllyel hogy összejön elsőre.
Egészségügyileg és anyagilag semmiképp nem éri meg (max akkor ha így kiszűrhető a beteg gén)...
Először is a jósnő felméri milyen választ akarsz és persze azt is hogy a körülményeket tekintve mi az a leginkább bekövetkezhet. Nagyanyám is volt jósnő háború alatt és hát azt mondta amit hallani akartak meg ami szerinte bekövetkezett volna,sosem tévedett pedig nem látott a jövőbe csak jól mérte fel mi történhet a jövőben.
Pl ha valaki masszív alkoholista meg lehet jósolni hogy abba is hal bele, mivel ez tág megfogalmazás ebbe az is belefér hogy szervi baja lesz az alkoholtól vagy részegen autó elé megy és bumm a jósnőnek igaza volt...
Ne költsd a pénzed feleslegesen jósnőre.
Amikor terhes voltam, folyamatosan azt jósolgatta egy cigányasszony, hogy szép nagy fiam lesz. Addigra már tökéletesen látszódott ultrahangon, hogy bizony lány. De csak kötötte az ebet a karóhoz.
Aztán a lányom elkezdett férfi ruhákban járni, mára egyértelműen leszbikussá vált. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!