Illegális hhc-t rendelni magyarországra?
Azért nem annyira fos ...
Nekem a HHC-P körülbelül 3-4 óra múlva lesz erős hatású sok-sok ideig.
Ha a HHC-t mellékeverem, akkor azonnal is képes aktiválódni az egész ... ha jó arányba van keverve. De nagyon erős.
Nálam a HHC egész izgalmas érzést ad. De nagyon megemeli a szivet. Úgyhogy én használok szíverősítőt hozzá.
Most a H4CBD lett divatban, az nem tudom milyen.
4-es voltam.
Nem a HHC-re mondtam, hogy fos hanem a magyar feketepiaci normál fűre. Az előttem szóló azt mondta, hogy lúzerek vesznek hhc füvet. Arra reagáltam, hogy érthető az, hogy nem akar az ember vegyszerekkel lefújt cuccot venni (a hhc nem vegyszer hanem egy a természetben is előforduló anyag). A feketepiaci füvet pl. egy jwh-076 nevű vegyi anyaggal szokták lefújni mert a szervezetnek ahhoz a receptorához kötődik mint a thc csak sokkal erősebben. Aztán mivel a jwh félék hajlamosak paráztatni még a rutinos fogyasztót is, ezért újabban még metadonnal (szintetikus ópiát) is megspékelik egy kicsit.
Én írtam azt ... bár végülis ebben egyet kell értsek veled hatos.
Inkább választok egy HHC-t .. mint egy olyan füvet, amitől hányingerem lesz, vagy ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!