Biciklizés és terhesség?
Figyelt kérdés
Már 3 éve napi szinten biciklizek többször. Oviba/munkába azzal járok.
Nemrég kiderült, hogy babát várok. Lehet biciklizni terhesen?
Bocsánat ha hülye a kérdés, de ebben tanácstalan vagyok.
Köszönöm a valaszaitokat.
2023. szept. 9. 18:40
1/13 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Addig amíg mem érzed azt, hogy az egyensúlyi pontod megváltozása akadályoz benne. Vagy szédülsz...stb
2/13 anonim válasza:
Feleségemnek annak idején a nőgyógyász azt mondta, hogy ne biciklizzen terhesen.
Szerintem kérdezd te is a nőgyógyászt. Ha terhes vagy, előbb-utóbb úgyis el kéne menned hozzá.
3/13 anonim válasza:
Szerintem amíg nincs nagy hasad és te is bírod, lehet. Később amúgy is megterhelőbb lesz számodra és a nagy pocak is akadályoz majd. Én simán bicikliztem volna, csak sajnos veszélyeztetett terhes voltam.
5/13 anonim válasza:
Persze hogy lehet...persze ilyenkor en legalabbis meg aki megteheti leendo anya kent elkezdi kerulni automatikusan a lehetseges veszely forrasokat.
Egy baleset ilyen allapotban mas mint egy baleset egy atlagos noi testnel
6/13 anonim válasza:
Nekem nehezen jött össze a második terhesség és az orvos azonnal eltiltott a biciklitől, mert a rázkódás veszélyeztette az elején a magzatot. Ettől még másnak mást mondhat, az a biztos, ha megkérdezed az orvosod.
7/13 anonim válasza:
6, rázkódás?? Az autó, busz, villanos, vonat...se ráz kevésbé. Vagy hegyi túrákat tettél terepen?
8/13 anonim válasza:
Első terhességem idején a 12.héten a méhlepény elérte a méhszájat, ott mondta a doki, hogy ne biciklizzek ha eddig azzal jártam a következő uhig. A 18hetesen már jó helyen volt, akkor mondta hogy ha akarok mostmár lehet. Úgyhogy ha minden a helyén van, akkor nincs gond.
9/13 anonim válasza:
Mindenki mást mond.Nekem a védőnő azt mondta,hogy lehet,de nem túl nagy távokat.
10/13 anonim válasza:
#6 vagyok.bA méhszájnál tapadt meg a magzat és a mozgástól elvetélhettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!