Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ártalmas a biciklizés a...

Ártalmas a biciklizés a terhesség elején?

Figyelt kérdés
Kb. kilométer naponta a munkahelyemre az út oda-vissza és azért van benne emelkedő is. Régóta nem bicikliztem már,gondoltam jó lenne egy kis mozgás. Tegnap volt az ovum,tehát ha összejött,akkor jövöhét közepén van a beágyazódás. Nem fog ártani a biciklizés,a terhelés? Félek hogy esetleg emiatt nem tud beágyazódni a baba... Viszont nem mondhatom a páromnak,hogy azért járok busszal a jövőhéttől,mert féltem a még meg sem fogant babánkat... Szerintetek?
2013. máj. 13. 22:43
 1/6 sarah23 ***** válasza:
én szerintem nincs mitöl félned,,hisz még nincs baba!
2013. máj. 13. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Én végig kerekeztem a terhesség első hét hónapjában. Később már csak azért nem, mert jöttek a rossz idők. :) A babánk a Mikulással együtt jött, egészségesen :D
2013. máj. 13. 23:11
 3/6 anonim ***** válasza:

én az utolsó nap is bicajjal mentem negyven egy hetesen

jó kényelmes kis kempinggel :) jobb volt mint gyalogolni

2013. máj. 13. 23:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Lemaradt, szóval 8 kilométer oda-vissza! :) Akkor azt mondjátok nem okoz problémát? Egy gondom van még hogy fel is kell cipelni a biciklit a tárolóba (1.emelet)...
2013. máj. 14. 07:20
 5/6 anonim ***** válasza:
A biciklicipelés a lépcsőn szerintem veszélyesebb, mint a kerékpározás. A pozitív teszt után dönts!
2013. máj. 14. 07:41
 6/6 anonim ***** válasza:

most még nincs mitől tartanod, ha nem ágyazódik be, akkor sem ettől lesz. Ha babát vársz, majd a doki megmondja, mi legyen, ha félsz.

én bicajozok egyébként, a dokimat is megkérdeztem (én is messze lakok a munkahelyemtől), azt mondta, ha nem erős fokozaton tekerek, és nem akarok terepen bicajozni hegynek lefelé vagy felfelé, akkor nem lehet baj.

Cipelni nem cipelném sehová, de csak a pozitív teszt után :)

2013. máj. 14. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!