Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges a terhesség menstru...

Lehetséges a terhesség menstruáció előtt?

Figyelt kérdés

Tudom, elcsépeltnek és butának hangzik a kérdés, de próbáltam minél rövidebben.

Tehát: Az a kérdésem hogy menzesz előtt lehetséges e a beágyazódás, hogy megjön de már nem válik le a méhnyálkahártya.

A mostani menzeszem 3-4 nap helyett 2 napos volt, véreztem, de valamivel gyengébb volt, és semmi ici-pici görcsöm nem volt. Előtte sem volt semmi tünetem, most hogy elmúlt (csak barnázok) kezdett el fájni a derekam ami a menzesz előtt szokott.

Köszönöm válaszokat.

koczy

2013. máj. 13. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Én menstruáció előtt néhány nappal lettem terhes, és már meg se jött. Szóval igen lehetséges.
2013. máj. 13. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Húgom a mensi előtti napon lett terhes (mielőtt meg kellett volna jönnie) és neki sem jött már meg. SZóval szerintem lehetsz,bár neki semmilyen vérzés nem volt...
2013. máj. 13. 22:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Ez az hogy nekem megjött. véreztem is de nem görcsölgettem, és bele gondolva nem emlékszem hogy darabos lett volna, pedig szoktam figyelni, mert menzesz ellenére is reménykedek minden hónapban (mert ugye ritka de lehetséges ) és mindig elkeseredek hogy látok benne ezt azt :)

De most nem emlékszem.

2013. máj. 13. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!