Mindenkinek középidőben van peteérése?
Ez így elég furán hangzik, szóval az a kérdés, hogy előfordulhat-e, hogy csak a középidő után pár nappal volt ovulációm? Mindig maximum 28 napos a ciklusom, esetleg 27, 26. Tegnap vagy ma meg kellett volna jönnie, (attól függően, hogy hány naposra sikeredik ez a ciklus,) de egy kis halvány rózsaszín folton kívül semmi sincs. Viszont feszül a mellem, reggel nagyon fájt, ingerlékeny vagyok...stb. A teszt tegnap nap közben és ma nap közben sem mutatott semmit.
Pecsétlő vérzés elvileg az ovuláció után 7-10. nappal jelentkezhet. Tehát már napokkal korábban lennie kellett voln.
De biztos, hogy csak a 14. nap körül lehetséges az ovuláció, és nem később?
Legutóbbi próbálkozásunk is ugyanígy indult, de vetélés lett a vége. Normális most ez a kis rózsaszín "izé" vagy csak simán meg fog jönni?
Szia! Én ovulacios tesztet használok és nálam a ciklusom 21. Napján szokott pozitív lenni.
Utána 14 nap múlva megjön
Különbözőek vagyunk. Nekem pl. 28 napos a ciklusom, és többnyire a 11.-12.napon van ovulációm... Elvileg az ovu és a mensi közötti időszak hossza (lutheális fázis) az, ami állandó, vagyis egy nőnél hónapról-hónapra ugyanannyi. A ciklus első fele lehet változó hosszúságú.
Az is tény, hogy a terhességek viszonylag nagy százaléka spontán vetéléssel zárul anélkül, hogy tudnánk róla, hiszen a menstruáció szokott időpontjában történik. Erre az utalhat, ha 1-2 nap pecsételgetés után jön meg, de van, hogy csak simán megjön, kicsit bővebben vagy erősebb görcsök közepette. Ezért van, hogy a legtöbben észre sem veszik, nem is gondolják. És állítólag jó is, hogy így van, mert ha az ilyenekből baba lenne, nem lenne életképes. Legalábbis én ilyeneket hallottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!