Inszeminációnál csak egy "beavatkozás" van, vagy egy ciklusban középidőben pl. egy nap különbséggel kettő?
Szia!
Normál inszem menete : enyhe hormonstimu, általában clostival, majd tüszőrepesztő szuri. Nem érdekes, hogy kell-e, pontosan azért adják, hogy be tudják lőni a megfelelő időpontot. Utána pedig progeszteron pótlás, itt sem vizsgálódnak, hogy szükséges-e, támogatásképp adják.
Legalábbis a Kaáliban így megy. :-)
Köszönöm! Én már a Merionalnál tartok, Utrót is kapok automatikusan, de jó tudni hogy bele kell számolni a repesztőt is.
És így akkor legalább tényleg biztos az időpont. :-)
Nekem 2 egymást követő napon történt a beavatkozás, előtte természetesen uh-val követték az eseményeket, hogy mikor kell beadni a tüszőrepesztőt. (Merionalt + Choragont kaptam)
Sajnos hiperstimuláció alakult ki nálam, kórházba kerültem. Nem lett baba. Viszont az ezt követő ciklusomban spontán terhes lettem, ami sajnos a 6. héten véget ért, és műszeresen kellett befejezni.
Neked a legjobbakat kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!