Mennyibe kerül az inszemináció a Kaáliba ha nincs peteérésem? (peteérés elősegítéssel+maga a beavatkozás)
Kinek milyen módszerrel segítették elő a peteérést? Hányadikra sikerült? Mit ajánlootak a sikeresség növeléséhez? Esetleg tapasztalat a miskolci Kaáliban? Nem csak feltétlenül a miskolci érdekel!
Köszönöm!
Én ilyen problémával több, mit 5 évig jártam ide-oda (persze nem is tudták igazán mi a bajom), majd a Kaáliban felfeküdtem az asztalra, azonnal megmondták mi a baj és 4 hónap múlva ott volt a baba a hasamban. Épp a miskolciba jártam.
Az inszemináció ára 45 ezer Ft körül volt, ez tartalmazta az ultrahangokat is. Nem ez volt a drága, hanem a stimulációhoz használt gyógyszerek. Ennek az ára attól függ, hogy milyen dózisra és hány napig van szükséged. Nekem nem volt szerencsém. Az első hónapban kb. 200 ezer Ft értékben szúrtam injekciót és még így sem volt peteérés. A 2. hónaptól ugyanazt a dózist kiegészítették Clostylbegyttel, így már volt peteérés és meg tudták csinálni az inszeminációt. Ekkor kb. 110-120 ezerbe kerültek a gyógyszerek. (Az első hónapban azért volt több, mert próbálták emelni az injekció dózisát és több napig szúrtam, mielőtt leállítottak) Nekünk a 3. inszemináció sikerült. Ha van kedved add össze.
Azt tudom, hogy nekem az átlagnál nagyobb dózis kellett, tehát van esély rá, hogy jóval olcsóbban megússzátok. Az is lehet, hogy nektek sikerül az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!