Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hanyadjára sikerült az inszemi...

Hanyadjára sikerült az inszemináció, és mi miatt kellett a beavatkozás?

Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 09:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk elsőre sikerült:-) Nálam peteérési zavar, a férjemnél kissé csökkent spermiumszám volt az indok.

Sok sikert, ha belevágtok!

Egy 4 hónapos kislány anyukája

2009. márc. 24. 09:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elsőre,csak sajnos nem maradt velem.Alacsony volt a progeszteronszintem,a páromnál minden oké.
2009. márc. 24. 09:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

bocsánat hogy belekérdezek :(((

de kit menyi idő után küldtek inszemre??

tényleg ne haragudj kedves kérdező:(

2009. márc. 24. 09:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Azért vagyunk hogy segítsünk egymáson... Nekem tegnap volt PCO miatt. Novemberben kerültünk a meddőségire és tegnap volt az inszem. Lehetett volna hamarabb is, de a HSG-n úgy látták, hogy van valami a méhemben, így 6 hét pihenő után csináltak egy műtétet, ahol persze kiderült, hogy sehol semmi baj, és az azt követő ciklusban kezdődött a stimulálás.
2009. márc. 24. 09:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy hol csinálták a beavatkozást?
2009. márc. 24. 09:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hú, ez engem is érekelne, még előtte állok! Anyagilag mire számíthatunk? van tarifája? mennyit illik adni érte?

Bocsi, hogy én is belekérdeztem más kérdésébe.

2009. márc. 24. 10:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk tavaly áprilisban kb.80 ezerbe került az egész..injekciók, gyógyszerek.De nem mindenkinek ilyen sok.Én nem reagáltam elég jól a kezelésre.A dokinak egy 10-est adtunk, ennyi volt, más sem adott többet.
2009. márc. 24. 11:32
 8/10 A kérdező kommentje:

Nekünk 22 ezer volt a stimuláló és a repesztő. A doki még nem kapott smmit, majd ha bebizonyosodik, hogy sikerült, akkor kap pénzt is meg egy ajándékcsomagot is.

Maga a beavatkozás ingyen volt, mi a BMC-be járunk.

2009. márc. 24. 13:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 hét múlva lesz, szintén a BMC-ben. Az ok a férjem csökkent spermiumszáma. Eddig 14000 volt a tüszőérlelő, ehhez jön még a repesztő szuri, ami nem tudom még, h mennyi. Ja, és remélem, elsőre sikerül majd :-) Sok sikert mindenkinek!!
2009. márc. 24. 15:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig 2 volt, egyik sem sikerült. :(

Nálunk elvileg minden rendben, egyszerűen 2 és fél éve nem jön a baba, ezért kezdtük el az inszemet.

Mi a Kaáliba járunk. Ott a beavatkozás 45 ezer + a Closty 1000 Ft, a tüszőrepesztő szuri 7000 ft és az Utrogestan 3000 Ft. Vagyis összesen 56 ezer Ft-ra jön ki.

Bocsi, hogy nem egészen a kérdésedre válaszoltam (nekem még nem sikrült)!

2009. márc. 24. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!