Lehet terhesseg?

Figyelt kérdés

Februarban szurkalast ereztem a hasamban es elmentem a nogyogyaszhoz es kiderult h 3,8 cm-es cisztam volt.Kaptam kezelest, majd 2 honap mulva visszamentem es elmult teljesen:)

Szeretnenk babat a parommal, es ebben a honapban mar probalkoztunk es peteeres utan par nappal enyhe has szurkat erzek, es enyhe kis fajast es mintha meg akarna jonni a menzesz...de egyik sem nem egyfolytaban. Egy nap tobbszor de nem egyfolytaban.

Ez lehet terhessegi tunet? Volt valakinek ilyen erzese mikor terhes volt?

Remelem fel honap alatt nem jott vissza a cisztam...vagy megis?

Irjatok legyszi!

2013. máj. 13. 17:25
 1/10 anonim ***** válasza:

Miert is a fogyokura rovatban van ez?

Kulonben meg nem forumokon kell ilyet kerdezni, hanem elmenni a nogyogyaszhoz.

2013. máj. 13. 17:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Elso valaszolo, felre latsz :) jo helyre szol a kerdes.. Kerdezo lehet akar az is, biztosat majd a teszt mutat nem vart napja utan. Drukk :)
2013. máj. 13. 17:47
 3/10 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt:)

Egyfolytaban ezen agyalok de nem elem bele magam mert felek a csalodastol...csakhogy olyan furan erzem a hasam, ha epp nem faj akkor is olyan furcsa erzesem van a hasamban.

2013. máj. 13. 18:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja, es 2 napja nem erhetek a mellbimbomhoz sem mert annyira faj.
2013. máj. 13. 18:42
 5/10 anonim válasza:
En pontosan tudom mikor van peteeresem,mert erzem es kiszamoltuk,meg is tortent a dolog,es par nap elteltevel en is fura szurkalasokat ereztem azon az oldalon amelyik felol volt a peteeres,neha erosebben neha meg gyengebben,en mar tudtam hogy itt baba van,es igy is lett,22 hetes kismama
2013. máj. 13. 19:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Gratula:)

En hol jobb, hol bal oldalon es a koldokom korul is erzem a szurkalasokat.

2013. máj. 13. 19:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyebkent en is igy erzem magam :) meg 7nap van nem vartig, izgulok rendesen :) mult honapban nem ereztem elotte honapban volt 3halvany pozi tesztem, de sajnos megjott. :( mikorra nem varod? K.
2013. máj. 13. 21:53
 8/10 anonim ***** válasza:
2. is en voltam. Irsz majd meg a fejlemenyekrol? :) K.
2013. máj. 13. 21:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, irok meg majd:)Nekem is kb 6 nap van meg a nem vartig...ma is ugyanaz az erzes,csak meg felek beleelni magam:-S
2013. máj. 14. 20:50
 10/10 A kérdező kommentje:

Sajna nekem ma megjott:( igaz, kesessel de...

Veled mi van?

2013. máj. 22. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!