Korai terhesség tünetei? Tanácsokat szeretnék tőletek.
Sziasztok! Tanácsokat szeretnék. PCOS-em van. 1 éve és 7 hónapja próbálkozunk a babával, 3vetelesem volt. Ebben a hónapban megereztem hogy összejött. Pontosan tudom az ovuláció idejét.
Július 28. aznap és másnap is dolgoztunk a babán.
30 napos ciklusaim vannak. Hétfőn elkezdtem a jós teszteket gyártani amik egyre erősebbek. (Teszt függő vagyok) tudom korai Hcg tesztet csinálni, de ket napja azt is csináltam. Először negatív lett, le tettem a polcra 20perc múlva ki akartam dobni és észre vettem rajta egy viszonylag erős színű de nagyon vékony második csíkot. Clearblue tesztet használtam. Ma vagyok peteeres utáni 11. napon szerintetek próbáljak meg tesztelni? Rettentően felek a csalodastol. Tüneteim:
Hétfő óta hányinger / hányás. Gyengeség , fáradság. (Ennyire korán azért nem kéne mutatkozzanak ezek a tünetek). Szombatra nem várom a menstruaciom. Volt valaki hasonló helyzetben? Illetve akinek korán derült ki a terhesség mik a tapasztalatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!