Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nehezen esek teherbe és...

Nehezen esek teherbe és szeretnék már egy babát a párommal írnátok tanácsokat hogy lehetne könnyebben teherbe esni?

Figyelt kérdés

2023. júl. 10. 20:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Mióta próbálkoztok? Kivizsgálás volt már mind2töknél?
2023. júl. 10. 20:33
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Egészséges életmód , 2 naponta együttlét, karos szenvedélyek elhagyása + vitamin. Inofolic pl.

Ha 1 év múlva sem sikerül kivizsgálás!!!

2023. júl. 10. 20:44
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Több infó kéne.

Követed a ciklust? Lh teszt, hőmérő, vérvétel?

Rendszeres a ciklusod?

Van egészségügyi problémád? Pajzsmirigy, ir, pcos?

Milyen gyakran vagytok együtt ovu környékén elsősorban?

Mióta nem jön a baba?

Ha ezeket tudjuk, könnyebb lesz megpróbálni segíteni

2023. júl. 10. 20:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Kb 4-5 hónapja próbálkozunk
2023. júl. 10. 22:24
 5/14 A kérdező kommentje:
És az is baj hogy eléggé rá sresszelek
2023. júl. 10. 22:25
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha rá sresszelsz, az tényleg bajnak tűnik.
2023. júl. 10. 22:39
 7/14 anonim ***** válasza:
45%
Nehezen az esik teherbe akinek 5 éve nem jön össze. Nem 4 hónap alatt...
2023. júl. 11. 13:36
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
4-5 hónap miatt még nem kell aggódnod. Nálunk nem volt semmi gond, és 6 hónap után jött össze a baba. Ekkor kb. egy dolgon változtattunk: beszüntettük a "menetrendszerű" együttléteket, és tényleg csak akkor vágtunk bele, ha megvolt a hangulat, és abban a hónapban elkezdtem újra bátran tervezgetni, mert előtte mindent kb. úgy néztem, hogy "áh, nem vágok bele, mert mi van ha jön a baba". Így kicsit felszabadultabb lett a babavárás, és szerencsére meg is lett az eredménye. Nyilván figyelgettem azért a testemet, és a termékenységre utaló jeleket (ezeknek érdemes utánaolvasni), hogy nagyobb legyen az esély, de a lelki részét nézve szerintem fontos, hogy ne a babaprojekt határozzon meg mindent.
2023. júl. 11. 15:28
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
Nekünk akkor sikerült mikor feladtuk az egészet mert görcsösen akartam! Vettünk egy üveg tokajit és romantikáztunk otthon. 2 hét múlva pozitív lett a tesztem.
2023. júl. 11. 15:58
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
Nekünk akkor jött össze amikor elkezdtem lh tesztelni, kiderült hogy 16. Napon van ovum, vagy 17.
2023. júl. 11. 16:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!