Nehezen esek teherbe és szeretnék már egy babát a párommal írnátok tanácsokat hogy lehetne könnyebben teherbe esni?
Figyelt kérdés
2023. júl. 10. 20:25
11/14 anonim válasza:
Femibion, D-vitamin, probiotikum, én menzesz után rögtön két naponta voltam a párommal ovulacioig… (19hetes kismama vagyok🥹🙏🏻)
12/14 anonim válasza:
Milyen szerencsés vagy. Nem cserélünk? Én szexelek kockázat nélkül helyetted. 😀
13/14 7pettyi válasza:
Nekünk egy fél év kellett az első gyerkőccel. Lenyugodtunk. Vettem egy ovulációs mikroszkópot az mutatta mikor kell akciózni. Vitaminokat azért szedtem. E, folsav, D, szélén, Cink, és méhpempő.
A másodiknál már bonyolultabb volt a pajzsmirigy miatt. Közben kiderült, hogy alulműködésem van. +IR. Fél év, diéta és a fenti vitaminok,méhpempő ismételt alkalmazási. Ovulációs mikroszkóp. -14kg és egy baba.
Ovuláció mikroszkóp: patikában kapható nem veszélyes árban és többször is használható.
14/14 AlexandraL22 válasza:
3 evig nem tudtam teherbe esni az exemmel. Tonkre ment a kapcsolatunk, szakitottunk. Majd lett uj parom akivel fel ev utan elkezdtunk probalkozni, 2.honapban sikerult is de csak ugy hogy en kozben mar nem akartam es nem stresszeltunk. Teljesen elhitettem magammal hogy ugysem tudok teherbe esni, csak elveztuk az egyuttleteket es hoppa meg is fogant. Szoval kicsit be kellett csapnom a testem mert amig rastresszeltem ugyse sikerult volna. 🤔😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!