Korai terhesség tünetei? Tanácsokat szeretnék tőletek.
Sziasztok! Tanácsokat szeretnék. PCOS-em van. 1 éve és 7 hónapja próbálkozunk a babával, 3vetelesem volt. Ebben a hónapban megereztem hogy összejött. Pontosan tudom az ovuláció idejét.
Július 28. aznap és másnap is dolgoztunk a babán.
30 napos ciklusaim vannak. Hétfőn elkezdtem a jós teszteket gyártani amik egyre erősebbek. (Teszt függő vagyok) tudom korai Hcg tesztet csinálni, de ket napja azt is csináltam. Először negatív lett, le tettem a polcra 20perc múlva ki akartam dobni és észre vettem rajta egy viszonylag erős színű de nagyon vékony második csíkot. Clearblue tesztet használtam. Ma vagyok peteeres utáni 11. napon szerintetek próbáljak meg tesztelni? Rettentően felek a csalodastol. Tüneteim:
Hétfő óta hányinger / hányás. Gyengeség , fáradság. (Ennyire korán azért nem kéne mutatkozzanak ezek a tünetek). Szombatra nem várom a menstruaciom. Volt valaki hasonló helyzetben? Illetve akinek korán derült ki a terhesség mik a tapasztalatok?
Ha nem pozitív a teszt a tüneteket nem a terhesség okozza, ez 1000%.
A Clearblue a lehető legrosszabb teszt, legkevésbé érzékeny.
Ha biztos az ovud időpontja és nagyon nem bírod holnap reggel első pisiből predictor early vagy facelle (műanyag vizelet sugaras, de inkább mártogasd) tesztnek mutatnia kell már valamit.
A clear blue.val en is jartam ugyan igy. Idon tul rendesen jol lathato pozi. 2napra meg megjott...
Probald a facellet 😊
2 nappal vagyok a menstruacio előtt. Arra ébredtem hogy gorcsol a hasam de nem úgy mint szokott. Elvégeztem egy tesztet (negatív). Elkezdtem barnazni de csak foltokat hagy.
Sose jön meg korábban, mindig vagy késik vagy 30 napra jön meg.
Beagyazodas lehet? Én már nem értem ezt az egészet. A héten kettő pozitív teszt (közülük az egyik a clear blue ami nem volt túl biztató).
Ne haragudj, de minden tünetet ne tekints annak, hogy terhes vagy. A hányinger, hányás nem terhesség miatt van, mert a hcg hormontol lennél rosszul, és mivel a teszt negatív nincs (annyi) hcg a szervezetedben, hogy tüneteket produkálj.
Menzesz előtt 2 nappal a barnazas jelentheti magát a menstruációt is. Biztos, hogy nem beagyazodas. Az, hogy nem szokott korábban megjonni semmit nem jelent. A hasgorcs, fáradság, levertség pedig ugyanúgy lehetnek pms tünetek is.
Mindenesetre, tesztelj első vizeletbol egy 10-es tesztel, ilyenkor ha van valami, az már kimutatja. És időn belül számít az eredmény, nem 20 perc múlva. Drukkolok.
Csajok! Sajnos elment a baba! :(
Valószínű nem korai terhesség lehetett mert már látott petezsakot az orvos csak üresen néhány “foszlannyal”. A megérzésem nem csalt, valóban terhes voltam és a teszt nem hazudott. Fizikailag nem vagyok jól mert rettentően faj, lelkileg pedig még rosszabb. Próbálok pozitív maradni hiszen minden csúnya felhő után ki süt a nap. Köszönöm, hogy írtatok nekem ennyien! ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!