Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek alapján szerintetek van...

Ezek alapján szerintetek van remény?

Figyelt kérdés

5. Próbálkozós hónapunk, az elmúlt fél évben figyelem tudatosan a ciklosomat és 9dpon kivétel nélkül mindig elkezdtem barnázni, átlagosan 5 napig,majd 6. Napon megjött.

Most 11 dpon vagyok, holnap fogy el a 60 tasakos inofoloc,illetve jó 3 hónapja D vitamint szedek,mást nem. Barnázásnak semmi jele.

A hasam szúrkál, bizonyos kaják nem esnek jól,fáj a cicim és ami a legfurcsább, tegnap este egy olyan 15 perces nevetőgörcs tört rám a semmiből,ami alatt párszor egy hajszál hiányzott,hogy sírásba menjen át,de inkább csak indokolatlanul nevettem akárhányszor a páromra néztem,iszonyú fura volt az egész,kicsit ijesztő is. :D Itt lett gyanús a dolog.

Ezek alapján szerintetek van remény,hogy végre sikerült? Voltak valakinek hasonló tünetei?

Pénteken kell megjönnie, egyelőre nem tesztelnék, mert szerintem nem lenne értelme. Vagy mégis?

2023. szept. 4. 11:02
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Igen, az indokolatlan nevetőgörcs biztos jele a terhességnek, főleg úgy, hogy még nem is késik a vérzésed. És azért nevettél, amikor a párodra néztél, mert elképzelted, hogy rá fog hasonlítani a gyerek.
2023. szept. 4. 11:19
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem tudod minek nincs értelme? Az ilyen kérdéseknek. Nem tudom mit vársz. Amiket felsoroltàl NEM terhességi tünetek. Ugyanúgy reménykedhetsz mint máskor. Most jöhet, hogy kérdezni szabad meg nem kell bunkónak lenni de ne legyél már ennyire hülye. Nyugodtan pontozz le.
2023. szept. 4. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Ja és h a kérdésre is válaszoljak, nekem több alkalommal is fájt a cicim menstruáció előtt és bármily meglepő sokszor van hányingerem is előtte/közben. A szurkálàs sem terhes tünet, ugyanúgy lehet menstruáció előtt is. Ha terhesség miatt vannak tüneteid, akkor a teszt is pozitív már. Amíg ezeket a dolgokat képtelen valaki megérteni, nem való neki gyerek.
2023. szept. 4. 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Röhögőgörcs mint terhességi tünet? Ugye ezt te se gondolod komolyan? A pozitív teszt(kimaradt menstruáció) előtt semmilyen tünete nincs a terhességnek.
2023. szept. 4. 11:23
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
Akkor tényleg mindent megpróbáltál, hogy a terhesség tényét tudományosan alátámaszd. A nevetés nekem is gyanús.. Várd meg, hogy kimaradjon és tesztelj!
2023. szept. 4. 12:06
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Hát, ha én ránéznék a férjedre, szerintem én is röhögőgörcsöt kapnék, hogyan tud ilyen ostobenkóval élni.
2023. szept. 4. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy 10 es teszt már + lenne, ha a tüneteidet a hcg okozza
2023. szept. 4. 22:39
 8/9 A kérdező kommentje:

"Kedves" válaszolók!

Mai napon gyönyörűszép, erős pozitívat teszteltem..:))))

2023. szept. 7. 18:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ez igazán remek "kedves" kérdező. Senki nem mondta , hogy nincs rá esély , hogy terhes vagy, csak hogy a kérdésed ostoba. De gratulálok "nyertél".
2023. szept. 7. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!