Ezek alapján szerintetek van remény?
5. Próbálkozós hónapunk, az elmúlt fél évben figyelem tudatosan a ciklosomat és 9dpon kivétel nélkül mindig elkezdtem barnázni, átlagosan 5 napig,majd 6. Napon megjött.
Most 11 dpon vagyok, holnap fogy el a 60 tasakos inofoloc,illetve jó 3 hónapja D vitamint szedek,mást nem. Barnázásnak semmi jele.
A hasam szúrkál, bizonyos kaják nem esnek jól,fáj a cicim és ami a legfurcsább, tegnap este egy olyan 15 perces nevetőgörcs tört rám a semmiből,ami alatt párszor egy hajszál hiányzott,hogy sírásba menjen át,de inkább csak indokolatlanul nevettem akárhányszor a páromra néztem,iszonyú fura volt az egész,kicsit ijesztő is. :D Itt lett gyanús a dolog.
Ezek alapján szerintetek van remény,hogy végre sikerült? Voltak valakinek hasonló tünetei?
Pénteken kell megjönnie, egyelőre nem tesztelnék, mert szerintem nem lenne értelme. Vagy mégis?
"Kedves" válaszolók!
Mai napon gyönyörűszép, erős pozitívat teszteltem..:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!