Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok a a hőgörbém...

Mit gondoltok a a hőgörbém alapján van remény?

Figyelt kérdés
Tudom, sokakat idegesítenek ezek a kérdések, de kíváncsi vagyok véleményekre. Péntekre nem várom. :) [link]

2013. okt. 23. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:

hú, szerintem ez egy nagyon jó görbe, én már biztosan teszteltem volna ma a helyedben, tuti nem bírnék várni :)

Nekem is hasonló volt 1 éve, peteérés után 9 nappal leesett 1 napra a hőm, ekkor volt a beágyazódás, mert rá 2 napra már halvány pozitívat teszteltem.

2013. okt. 23. 15:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nekem is nagyon nehéz kivárni, a párom tart vissza :) De holnap szerintem már tesztelek :) 25-ös teszttel teszteltél halványat?
2013. okt. 23. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt hiszem 25-ös volt, a legolcsóbb vaterás teszt.
2013. okt. 23. 15:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szep görbe,en meg elörebb is raknäm a peteeresedet 2 nappal.Hajrä! :-)
2013. okt. 23. 16:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, annyira izgulok. Mellem is érzékeny nyomásra és erek jelentek meg rajta. Várom, már, hogy teszteljek :)
2013. okt. 23. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Holnap ellőhetsz egy érzékenyebb fajta tesztet.

Ígéretes görbe, és az ovud szerintem 2 nappal hamarabb volt. Így már a 14. dpo-n vagy.

2013. okt. 23. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2013. okt. 24. 09:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Mára 36.9 volt a hőm, esett két tizedet de gondoltam ez még belefér. Negatív lett a teszt, mostanra meg elkezdtem barnázni :( Úgyhogy már a hő is megtréfál :S
2013. okt. 24. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!