A görbém alapján még van remény szerintetek?
Idén már több mint 4 éve próbálkozunk sikertelenül, 3 hete voltam átjárhatóságin (HSG), ahol is kiderült, hogy el voltam záródva, de a kontrasztanyagnak sikerült átmosnia a petevezetőket. Úgyhogy újult reménnyel vetettük bele magunkat ismét a próbálkozásba, de a mai hőmérsékletem kicsit elbizonytalanított.. Szombaton (két nap múlva) lenne esedékes a következő menzim.
És íme a görbe: [link]
Szerintetek?
Igen, tényleg mennyire hasonló! :) Drukkolok neked!
Annyira reménykedem, mert az átjárhatósági után sok jóval biztattak, meg sok biztatót olvastam is, és hát tényleg mindent "jól csináltunk" ebben a hónapban. Amellett jó volt végre választ kapni a négy és fél éves kérdőjelre. Végül is már csak pár nap, és kiderül, eddig egész jól ki is tudtam zárni, de persze addig könnyű is volt, amíg a hőm felfelé araszolt... :)
Szia, örülök, hogy megírtad, és sajnálom, hogy megjött.. Akartam is kérdezni, és egyúttal közölni, hogy nekem is megjött, bár csak a vicc kedvéért azért 1 napot késett :) Sajnos viszont a görcseim továbbra is eszelősen durvák, valamint olyan puffadt vagyok, hogy úgy érzem, bármikor szétdurranhat a hasam... nem tudom, mi a fenétől van ez, szerettem volna hinni, hogy talán az átjárhatósági kavart be a működésembe, de a vizsgálatot végző doktornő szerint ez nem lehetséges. Hát remélem, holnapra kialszom magamból ezt is, lélekben én is már a következő termékeny időszakomra készülök :)
Sok sikert neked is legközelebbre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!