Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A görbém alapján még van...

A görbém alapján még van remény szerintetek?

Figyelt kérdés

Idén már több mint 4 éve próbálkozunk sikertelenül, 3 hete voltam átjárhatóságin (HSG), ahol is kiderült, hogy el voltam záródva, de a kontrasztanyagnak sikerült átmosnia a petevezetőket. Úgyhogy újult reménnyel vetettük bele magunkat ismét a próbálkozásba, de a mai hőmérsékletem kicsit elbizonytalanított.. Szombaton (két nap múlva) lenne esedékes a következő menzim.

És íme a görbe: [link]

Szerintetek?

2012. júl. 26. 15:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Sajnos segíteni nem tudok, de nálam ugyanez a helyzet. Még a görbém is hasonló:

[link]

2012. júl. 26. 15:27
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg mennyire hasonló! :) Drukkolok neked!

Annyira reménykedem, mert az átjárhatósági után sok jóval biztattak, meg sok biztatót olvastam is, és hát tényleg mindent "jól csináltunk" ebben a hónapban. Amellett jó volt végre választ kapni a négy és fél éves kérdőjelre. Végül is már csak pár nap, és kiderül, eddig egész jól ki is tudtam zárni, de persze addig könnyű is volt, amíg a hőm felfelé araszolt... :)

2012. júl. 26. 15:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem várjuk meg a holnapot, hátha még visszamegy a hőnk:) Drukkolok!
2012. júl. 26. 16:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Úgy legyen! :)
2012. júl. 26. 16:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Na, nálad mi a helyzet, hogy alakul a hőd? Én sajnos nem lettem semmivel sem okosabb, a hőm nem mozdult, maradt ott, ahol tegnap. Bár a hasfájásom szerintem menzit jelent, nem lepődnék meg, ha holnapra megérkezne a nemvárt.
2012. júl. 27. 12:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanannyi, mint tegnap, de nekem nem fáj semmim. Elvileg holnapra nem várom, meglátjuk.
2012. júl. 27. 13:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Szia, valami fejlemény? Nekem sajnos nem kellett csalódnom a megérzésemben, igaz, egy nap késéssel, de végül csak megjött. Neked még drukkolok, ha van miért, ha nem, akkor is, csak akkor a következő hónapra :)
2012. júl. 29. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is megjött szombaton:( Na, nem baj, majd legközelebb:)
2012. júl. 29. 18:10
 9/10 A kérdező kommentje:

Szia, örülök, hogy megírtad, és sajnálom, hogy megjött.. Akartam is kérdezni, és egyúttal közölni, hogy nekem is megjött, bár csak a vicc kedvéért azért 1 napot késett :) Sajnos viszont a görcseim továbbra is eszelősen durvák, valamint olyan puffadt vagyok, hogy úgy érzem, bármikor szétdurranhat a hasam... nem tudom, mi a fenétől van ez, szerettem volna hinni, hogy talán az átjárhatósági kavart be a működésembe, de a vizsgálatot végző doktornő szerint ez nem lehetséges. Hát remélem, holnapra kialszom magamból ezt is, lélekben én is már a következő termékeny időszakomra készülök :)

Sok sikert neked is legközelebbre! :)

2012. júl. 29. 23:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Azta, de hülye vagyok, most nézem, hogy már írtam is, kérdeztem is.. Elfelejtettem, bocsi :D
2012. júl. 29. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!